Sommer-feeling på fødselsdagen

Jeg er jo et vinterbarn, har fødselsdag præcis en måned efter juleaften – og derfor fejrer jeg oftest den dag i frostvejr (eller bare nederen sjap – egentlig mere hyppigt!), stearinlys og forede sutsko. Men ikke i år. I år havde jeg nemlig besluttet at lade som om jeg er sommerbarn, og havde inviteret damerne til grill på terrassen.

Det var møg hyggeligt, og jeg var usandsynlig heldig med vejret – regn hele ugen op til, og straks da kl slog 24 om aftenen, og vi havde fejret det – og igen dagen efter. Men på selve dagen var det varmt, skyfrit og solrigt – helt perfekt til have og drinks!

DSCN1039DSCN1040

DSCN1042Jeg plejer at bestille sushi på disse ego fejringsdage af mig selv, men var lidt i et dilemma i år, da festlighederne startede kl 15. Sandsynligheden for at jeg skulle nå en drink eller fire, inden det var tid til at suse op efter ris og fisk, den var overhængende stor. Så grill blev det. Selvfølgelig planlagt et øjeblik inden gæsterne kom nærmest, og min hjælpsomme mand måtte agere praktiske gris, det gør han fandeme også så godt!

DSCN1043DSCN1045DSCN1050Vi lavede mad i fællesskab, og sad ude hele aftenen. Det var så skide hyggeligt.

DSCN1051

Der var også kage – hjemmelavet!

Den var med flødeboller og hindbær mousse, og faktisk rigtig lækker. Opskriften fandt jeg lige her


Min gamle guide veninde Maya, havde selvfølgelig lavet en fin og meget personlig quiz om mig; du er bare den bedste, Maya! Og det var faktisk heldigt, for flere af de andre damer forventede at jeg havde noget underholdning klar…! Der kan an vist godt se, hvem der altid står for underholdning til arrangementer;-)

DSCN1082DSCN1078Jeg vandt selvfølgelig heldigvis. Ret heldigt, nu det handlede om mig. Der var et par spørgsmål jeg måtte give fortabt på, et af dem var fx hvad det første Tim havde skrevet på min Facebook væg var – jeg kunne huske valgmulighederne, men åbenbart ikke rækkefølgen.

Det er virkelig smart med det Kahoot dér; det gør papir og praktiske kreativiteter helt overflødige – det er jo lidt en skam, men det er meget hurtigere og nemmere at lave sådan noget spas.

Drinks og rød asti hører selvfølgelig til på sådan en sommer aften, jeg fik alene tyllet halvanden flaske hindbær asti (min ubetingede favorit!) og en fem-seks drinks. Der var strawberry daquries da vi stattede, de blev dog suget så hurtigt, at jeg ikke nåede at få ét eneste billede af dem, ha ha… efter desserten lavede jeg white russians, det er den drink jeg aldrig bliver træt af, her med et skvæt fløde i også, mums!

DSCN1083DSCN1084

DSCN1097DSCN1098

Min veninde Malene fiksede også lige en leg, det var noget der indebar en nylonstrømpe over hovedet, og ikke så fikse positurer – jeg er ikke sikker på vi er venner endnu, hvis jeg poster billeder af mine veninder der udfører dén disciplin – så det må man tænke sig til;-)

Den nye terrasse gjorde det virkelig godt, og det var lige som jeg havde tænkt mig! Tak til alle mine dejlige damer for at komme og fejre mig igen i år:)

 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar