Ny pude! (der matcher min Bananpude)

I dag har jeg fri, hurra! Jeg kan stadig ikke helt komme mig over hvor nice det er at have hverdagsfri.

Tim skal til firmafest, og barnet er i den anledning sendt til morfar – faktisk sidder jeg i skrivende stund og skriver dette på hans terasse – da jeg skal jobbe hele weekenden. Og Tim så lidt forskrækket ud ved tanken om at stå op kl 7:30 og være klar til at lege ninjago og se Ben 10.

Så inden vi kørte herop, havde jeg lidt lækker uforstyrret mor-tid ved symaskinerne. Og ud kom denne kaktus pude.

Bananpude

Den passer perfekt til bananerne, som er købt i h&m home.

Bananpude

Bananpude

Stoffet er fra stof og stil, de har virkelig meget tosset lækkert plante print for tiden. Desværre var næsten det hele jeg kom efter udsolgt, så jeg måtte ‘nøjes’ med dette.

Nu vil jeg spise, og så skynde mig hjem at sy en pude mere;-)

Skriv et svar