Upcycling af herreskjorte

Upcycling af herreskjorte; det er virkeloig noget jeg har gjort mange gange! Og med stor succes.

Vupti, mit sy-mojo er kommet farende retur sammen med den nyindkøbte overlocker. Jeg syer og syer, åh hvor jeg elsker det!

Upcycling af herreskjorte

Den anden dag fik jeg øje på en skjorte-rest i min skraldespand, og tænkte at den fine lomme var en skam at smide ud. Så snip snip, den blev klippet lidt i.

Upcycling af herreskjorte

Upcycling af herreskjorte

Jeg havde brugt bagstykket af skjorten til at sy noget andet af, så der var ikke så meget tilbage. Men lige akkurat nok til et par shorts str Alvin.

Med eller uden lommer

Så med lidt møje og besvær fik jeg arrangeret stykkerne så det passede, og fik også lommen med, nu som baglomme.

Upcycling af herreskjorte

Upcycling af herreskjorte
Af en anden skjorterest lavede jeg lommer. Der var faktisk ikke plads nok, så jeg måtte tage lidt af en skuldersøm med – og det blev faktisk helt godt!

Resultatet blev fantastisk, hvis nu jeg selv skal sige det – og det er de eneste shorts (bortset fra når han er til fodbold) det endnu er lykkedes mig at putte ham i.

Upcycling af herreskjorte
Jeg kan ikke anbefale skjorter nok til at sy nyt af – de er lavet af de skønneste lækreste stoffer:) Jeg har også syet bukser til Alvin ud af skjorte tidligere, de bliver bare så fine.

God sommer – så længe den varer;-)

2 comments / Add your comment below

  1. Hvor er de bare fede! De ser så bahagelige og ‘luftige’ ud – og ja, der er ikke ret meget, der slår dejlig blødt skjortestof fra gamle skjorter. Og så er genbrug jo altid godt!
    Fedt du har fundet sy-mojo’en frem igen! Savner lidt min…men det er nok mere noget med manglende tid egentlig! ØV! Har du egentlig syet shortsene på overlockeren? KH Lilly

Skriv et svar