Sy nyt ud af gammelt – denne gang til mor

Jeg er vild med herreskjorter – eller nok mest med stoffet. Det er så lækkert og luftigt, men pasformen er jo sjældent så god. Derfor er det oplagt at Sy nyt ud af gammelt – ingen grund til at kassere burgbart lækkert materiale.

Sy nyt ud af gammelt

Jeg har syet en del til Alvin ud af herreskjorter, bl a disse fine bukser som jeg synes var både cool og søde til ham.

Jeg har en god stak liggende derhjemme i min ‘upcycling’ kasse. Denne er købt i Kirppu til en tier – jeg er ret glad for de klassiske striber.

Sy nyt ud af gammelt

Sy nyt ud af gammelt

Jeg så hos Denne fine dame en meget sød og simpel diy.

Nemt og simpelt

Jeg har gjort hende kunsten efter, og endte med dette resultat. Jeg har istedet for ombuk af selve skjorten, klippet et stykke til en løbegang i blomstet stof.

Ærmerne kravlede selv op på plads, da flippen blev klippet af, så det er virkelig et nemt og hurtigt projekt.

Jeg har tilført en lille detalje bagpå, bare fordi det var alt for tidligt til at gå i seng. Peace knappen købte jeg engang jeg gik til mor-barn syning, så det er et par år siden. Fint bare én af dem kom i brug;-)

Sy nyt ud af gammelt

Det var da ret nemt, og jeg synes at resultatet er blevet så fint:-)

Sy nyt ud af gammelt

Skriv et svar