Ugens syprojekter

Pinse-ferie, du er dejlig!

I dag har alle i huset fri. Det sker ikke så tit, så det nydes ekstra meget. Jeg nød det i sær i går aftes, hvor jeg så The Walking Dead indtil kl 02:20 – mit spærre tidspunkt er ellers kl 02, men lige i går skulle jeg lige have et afsnit mere med.

Så jeg var træt i morges… Heldigvis skal vi ikke andet, end at sidde til bords med Tims søster og hendes familie. Og svigermor. Tims søster er heldigvis altid god til at servere en drink;-)


På vej derud stoppede vi ved en sennepsmark, jeg vil så gerne have nogle fine billeder af drengene i dem. Fik kun taget tre med telefonen, og de ser sådan her ud. Dem jeg fik taget med – det helt nye ellers – kamera, er blevet mega dårlige. Det overblænder billederne, selvom der ikke er blitz på. Så træls.


Vi har fået dejlig mad, Alvin har tegnet de samme familie portrætter af os alle og nogen har fri i morgen. Det er ikke Tim;-)God pinse! 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens syprojekter