Diy på kokedama -nemt, hurtigt og billigt!

Fridag og lidt om Zornigs Zone

I dag har jeg haft fri. Og i min iver igår, hvor solen skinnede og jeg var på vej til syning, fik jeg lovet Alvin en fridag i dag. Og den har været skøn – det er der søreme ikke nogen der skal betvivle. Jeg er bare lidt træt i hovedet her til aften, efter at have brugt hele eftermiddagen på at råbe af Alvin. Som råber igen, og kort efter stikker i et totalt hyl, når jeg mister besindelsen og stamper i jorden som en tre-årig.

Marbæk strand

Jow det har været skønt. Især da jeg kom til at tænke på, at det er freaking pinse lige om et øjeblik, og at Alvin dermed har fri på mandag også. I et nano sekund fortrød jeg, at jeg ikke havde sendt ham i børnehave, og havde haft uforpligtende alenetid med min symaskine.

Marbæk strand i Frederikssund

Nåmmen. Vi var på stranden, det er fucking fabulistic at den ligger en Gummi Tarzansk spytklat herfra.

Marbæk strand

Marbæk strand

Og det var helt vidunderligt! Vejret var helt perfekt, vi havde Marbæk strand  for os selv og Alvin var SÅÅ dygtig til at underholde sig selv, da jeg skulle snakke i telefon. I 56 minutter for at være helt præcis.

Læs her om da vi var med i Zornigs Zone

Min far og jeg skal nemlig fortælle vores historie i radio programmet Zornigs Zone.  Det er lidt vildt, og ret spændende. Jeg lytter ofte selv til programmet, jeg er en sucker for doku-soaps. Så jeg kender det ret godt.

Marbæk strand

Nogle gange tænker jeg på om det mon er for meget? Om folk bliver trætte af at høre mig råbe op herinde, om min egen helt ucensurerede fortolkning af min barndom?? Men så tænker jeg ved mig selv, at det er bedre end at have været med i Paradise Hotel..?

I hvert fald glæder vi os – det bliver en helt anderledes oplevelse at fortælle historien sammen med min far. Men nok også fint og rart. Måske I vil lytte med?

Skriv en kommentar

 • Det bliver aldrig for meget! ?

  Det er en vigtig historie; med dybde, ærlighed og kærlighed.

  Jeg vil gerne lytte ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil SÅ meget lytte med:) Og jeg bliver aldrig træt af at høre din historie, for den er pisse vigtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ih tak kære Elisabeth:)
   Dejligt med ører der lytter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diy på kokedama -nemt, hurtigt og billigt!