Redesign dit gamle tøj til nyt børnetøj!

Mit bæredygtig-elskende hjerte er vild med redesign. Jeg har upcyclet længe, og det er faktisk blandt mine favorit sy projekter; især skjorte stof er jeg helt vild med at sy af. Jeg har blandt andet lavet disse til en lille og nuttet Alvin.


Så da min far bad om en ønskeseddel, fik han faktisk for en gangs skyld en bestillingsliste; et link til denne mega cool bog. Der er virkelig mange gode og lækre mønstre i, og de kan jo også sagtens bruges til almindelige metervarer.

Gode basis mønstre er altid godt at have, det ved alle der syr. Og disse er fede og nytænkte. Og med gode idéer til hvordan man kan benytte gamle stykker tøj til nyt; hvert kapitel er inddelt i fx “sweater” eller “herreskjorte” – se dét er da smart!

Jeg har blandt andet lavet disse til Alvin, og er ret glad for resultatet. Det er han faktisk også, trods han absolut helst vil gå i leggins…men i en snæver vending, så kan det lige gå an.

DSCN0684 DSCN0664 DSCN0669 DSCN0688

Hvad siger I? Er det ikke fint?

Army stoffet er fra en Vero Moda T-shirt, som bare ikke havde den rigtige facon. Det blå leopard stof er fra en T-shirt jeg gav Tim engang, men som havde mistet form ved halsen – elsker at det kan genbruges hos Alvin:)

 

1 comment / Add your comment below

  1. Det er da så fint. Og en god måde at tænke på hvorddan vi efterlader jorden til vores børn.

    Gad godt jeg var lige så kreativ og tålmodig. Godt gået 🙂

Skriv et svar