Gode venner

Når man venter…

Åh nu er der ikke længe til at The Walking Dead sæson 6 kommer på dvd! Jeg kunne danse limbo i bar mås med en white russian balancerende i panden rundt i stuen af bar begejstring..!

Jeg crusher lidt på Lost imens, men det er jo altså ikke helt det samme! Darryl og co er virkelig vanskelige at hanle op med.

For at fordrive ventetiden har jeg bl a fundet på at lave sådan en lille fin frokost tallerken her – i ægte TWD tema. Idéen fandt jeg selvfølgelig på Pinterest, den var egentlig lavet på en kop, men fandt ikke nogen passende i genbrug, så det blev en kedelig IKEA tallerken der fik æren.


Jeg synes den er sjov og fin, og havde sådan lyst til at forære den til en af mine ældste ig-bekendtskaber, nemlig Camilla. Hun er ligeså pjattet med The Walking Dead som jeg. Og en spontan og kærlig hilsen er altid dejlig at få, ik?

Hun har to små kære unger, de fik også lidt fra lageret. Hendes datter hapsede dig også lillebrors strømper, ha ha…


Camilla syer de fineste tasker til børn, tjek det ud.

Tallerknen er malet med porcelæns tusch, som derefter er brændt i ovnen – hurtig, nemt og billigt. Man kan jo finde på alverdens ting og sager at opgradere kedeligt Hvidt porcelæn på. Alvin malede også to tallerkner; en til farmor og en til morfar.

Jeg slutter lige af med lidt godt til øjnene – bare for at minde om hvad det er vi glæder os til;-)


Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode venner