Modige mødre!

Jeg har længe gået og puslet med en ide til en serie her på bloggen.

Inspirationen har jeg fundet mange steder; i mit eget liv, i kunst, på tv, på arbejdet og især på de sociale medier, hvor jeg efterhånden har mange bekendtskaber og internet ‘venskaber’. 


Det har givet mig lyst til at fremhæve de seje og unikke mødre der er alle steder, og jeg har derfor inviteret et udvalg af dem forbi til et par ord her på bloggen – jeg håber at I vil tage godt imod dem:)

Fælles for dem er, at de alle har en unik og særlig historie at fortælle. Og jeg er så stolt af og taknemmelig over, at så mange af dem vil dele deres rørende og meget personlige historier med mig og jer.

Den første der bidrager, er en sej og særlig kvinde der har oplevet det absolut værste en mor kan gennemgå – mange af jer har nok fulgt med på Instagram, da hun og hendes familie gennemgik deres tragedie sidste år:(

Følg med – det bliver nogle fantastiske fortællinger, med både latter og gråd undervejs.

Det første indlæg kommer i weekenden.

Kh Maria.

Skriv et svar