Sæt hovedet på LEGO manden

Tyvstart på foråret og fine foto idéer

Trænger du til lidt foto idéer, så læs lige med her!

Selvom det egentlig er forår i følge kalenderen, så har det da vist været en lidt træg opstart? I dag var det dog ligesom om der kom skub i det hele, og Alvin og jeg har nydt dagen.

foto idéer

Vi har nået en masse småtteri, deriblandt at spise frozen yoghurt, vaske bil (for første gang i et år måske…?) og købe nye solbriller til mor.

Læs om da Alvin havde en byld i halsen

Thiele optik har RayBan solbriller til 995 kr, og da det er mit all time favorite mærke i solbriller, var jeg simpelthen nødt til at investere i et par mere. Ikke nogle slatten salgstale om “Hvad der er sparet er tjent” og jadajadajada…næ, bare et par mere! Faktisk ville jeg have købt to, men der var bare ikke et par mere der var fede nok – i konkurrenten, Synoptik, havde de mange flere nye modeller…men jeg er nu glade for dem der blev smidt i kurven.

Er de ikke lækre?

foto idéer

Nåmmen, vi havde fået en lille pakke i morges som bl.a. indeholdt farvekridt, og dem har vi leget lidt med ude på vejen. Farmor om uanmeldt på besøg, og hun var også god til at lege med kridt, se selv…

Foto idéer med kridt

Jeg har et par boards på Pinterest med foto idéer, der var bl.a. et par stykker med kridt tegninger. Det var bare ligesom om farmor og Alvin ikke var helt ligeså nede med planen, men ti point for at prøve, ha ha… Det blev nu ret fint alligevel, ik?

foto idéer

foto idéer

foto idéer

foto idéer

foto idéer

foto idéer

 

Dagen var skøn, og vi sluttede af med boller i karry og et par drinks – jeg kan sgu altid regne med min sviger!

Husk at du kan følge med på Facebook lige her og IG lige her.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt hovedet på LEGO manden