Endelig i bedring

Langsom onsdag

I dag skulle jeg have været på job, men fik byttet min vagt. Åh hvor skønt. 

 Så dagen har Alvin og jeg brugt på at være langsomme og gøre lige det vi havde lyst til. Det indbefattede en tur i Silvan for at købe drivtømmer-farvet maling til det nybyggede plankebord (okay, det var måske mest mig der havde lyst til det…), et pit stop på Mcd hvor Alvin fik en cola (blandet op med danskvand, så længe den går…!) og våde bukser af at rutche ned af den udendørs rutchebane, og tilsidst en tur ned til Millemaj for at købe hvid karton. Det er jo snart påske.  


Vi sluttede af i BR, og til Alvins held skrev min far akkurat som vi stod der – han havde sat penge ind til et påskeæg. Jubii, Alvin blev så glad. Så med hjem kom der en Ninja turtle (som vi var gået derind for at købe, han mangler nemlig Michelangelo, krise!) og en pakke ninjago LEGO. Så var lykken fa’me gjort!

Og se så lige det nye bord, altså Wauw siger jeg bare!!!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig i bedring