Hvad Alvin siger #2 (om Valdemars far)

Fjernelse af mandler og polypper – ikke for sjov…

Alvin har døjet med halsbetændelse i lidt udvidet form hele sit liv. Han fik streptokokker første gang lige inden sin et års fødselsdag, og smed faktisk sutten i dén anledning, da han ikke kunne holde ud at have noget i munden grundet det. Så tanken om Fjernelse af mandler og polypper har rumsteret hos os længe.

Fjernelse af mandler og polypper


Han har været ret udsat denne vinter, og her efter nytår har det ikke rigtig sluppet sit tag i ham. Vi er smadder glade for vores læge, men endte alligevel med at konsultere vores fantastiske øre-næse-hals læge Michael Sorribes i Stenløse.

Så du også “Daginstitutioner bag facaden”?? Av av den var ikke sjov at se….

Egen læge blev nemlig ved med at sige, at vi lige måtte se det an, og satte ham på penicillin kur igen og igen. “Heldigvis” blev Alvin sløj igen i sidste uge med hvid tunge, ingen appetit og savl i stride strømme – og Michael vurderede at nu skulle de mandler og polypper ud.

Gå direkte til ørelægen, han kan meget bedre vurdere ift fjernelse af mandler og polypper

Det var en god beslutning, for der var rigtig mange polypper, og de var slimede og skidt for Alvin at have. Det gik godt, vi har stor tillid til Michael, som også har lagt dræn på Alvin to gange. Jeg blev dog lidt overrasket og en lille smule rystet over hvor voldsomt det var for Alvin. Han er jo blevet lidt ældre end sidste gang han som to årig var i fuld narkose – og den bevidsthed han nu har, viste sig at være en udfordring. Han tacklede det at blive lagt i narkose flot, og vi gik ud i venteværelser da han var faldet i søvn. Ca et kvarter efter var han i opvågning, og hold nu op, han var så ked af det og helt rundt på gulvet.

Det små blødte fra mund og næse, og Alvin sagde bare grædende igen og igen “jeg vil hjem nu, mor…!”

Da han var ok til at komme hjemad, var han stadig meget ked af det. Og det lød mest af alt som om han synes at vi havde narret ham; at han var ked af at han var blevet overrumplet og ‘snydt’ ved at blive lagt i narkose.

Fjernelse af mandler og polypper

Vi havde selvfølgelig snakket om det, at han skulle til ørelægen der kigger i ørene (det er det han forbinder ham med, da vi har været der så meget med ørene), at han ville få maske på hos lægen og falde i søvn og vågne op når lægen havde fikset halsen. Men det var absolut overvældende for ham alt med fjernelse af mandler og polypper, stakkels lille fyr.

Det havde nok været en rigtig god ide at have lånt nogle bøger på Biblo om det, så der visuelt var sat billede på. Det vil jeg virkelig anbefale andre forældre at gøre, ved børn der er så store og alligevel for små til helt at forstå.

Nu ligger vi her på sofaen, og det skal han hele næste uge med. Ingen vild aktivitet, og hjemme fra børnehave er doktorens ordre.

Godt der findes Netflix, nye tusser og en farmor der kommer til overnatning i dag:)

Alvin har tilføjet en vigtig legemsdel på giraffen, gæt selv hvilken…

Fjernelse af mandler og polypper

Fjernelse af mandler og polypper

Han har lige kastet op, og er bare langt fra frisk. Øvsedasse. Håber han bliver frisk til bio tur og mødregruppe hygge på søndag.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad Alvin siger #2 (om Valdemars far)