Hvad Alvin siger #2 (om Valdemars far)

I går holdt Alvin og jeg fri. Han har lidt bøvl med halsen igen, og nu hvor jeg er pædagog-mor følger der lidt ansvar med;-) Nej, sådan helt alvorligt sender vi ham aldrig afsted, hvis han har optræk til det mindste, det virker for os:)

Hvad der dog ikke findes oppe i Sillebroen…

Han var dog ikke mere skidt end at der skulle ske en eller anden form for aktivitet, og den nemme løsning er altid Sillebroen – vores lokale center. Det er hverken særlig spændende eller kønt, men passer perfekt til at suse et par omgange rundt, tage rulletrappen op og ned 16 gange og slutte af med en yoghurt is.

Da vi havde fået stillet vores behov for umiddelbar og ligetil stimuli, gik vi ud mod bilen. Her siger Alvin så:

Alvin: Men moar, Valdemars far kører ikke ordentligt!

Mig: Nå, hvad mener du?

Alvin: Han kører bare…over for rødt.

Mig: Ja dét må man jo ikke…

Alvin: Nej. Han kører også ud i vandet, moar. Så kranbilerne må hejse ham op.

Mig: Nå da…hvordan ved du det?

Alvin: Det ved jeg bare.  Det har jeg set.

Mig: Nå for pokker. Hvad siger Valdemar til det?

Alvin: Han blir sur. Meget sur på sin far. Valdemar har sagt til ham at han ikke må.

Mig: Ok, men han gør det alligevel?

Alvin: Ja. Kan du lige snakke med ham?

Mig: Ja da… Lettere befippet og lidt lammet af kluklatter, da det sidste Alvin har foretaget sig med Valdemars far, var at fejre nytår hjemme hos os. Og desuden aldrig har været ude at køre med ham… Men en reprimande er hermed givet videre til dig, Kristian! Kom så op af den sø…!

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar