Hvad Alvin siger #1 (om tissekoner...!)

Sy selv sengetøj – ud af et gammelt

Alvin har meget sengetøj. Det er noget af det jeg allerbedst kan lide at sy. Og Sy selv sengetøj kan jo få lige det dér personelige touch man leder efter, ik;-)

sy selv sengetøj

Sy selv sengetøj – det bliver så pænt jo!

Skal der tittekant på (og det skal der helst jo), er det en noget langsommelig proces. De to lag skal syes mange gange rundt i kanten, og laver man også tittekanten selv tager det hurtigt en hel aften. Nogen er vilde, og syer det hele sammen i én omgang. Det har jeg bare ikke så gode erfaringer med, så jeg tager den lange sikre vej – og gør det af flere omgange.

Se Alvins flotte hjemmebyggede husseng lige her

Men resultatet er også bare derefter! Jeg er så tilfreds med dette sæt.

Man får det i lige de farver man vil have. Dette er et voksen betræk fundet i rema1000s rodebunke til en 50’er. Dvs at jeg har til et sæt mere. Dyrene på den støvede blå baggrund er en rest bomuld fra Stof og Stil. Tittekanten har jeg selv lavet, og jeg synes at kombinationen af farver og mønstre er helt perfekt, hvis jeg  må være så fri;-)

“Mærkerne” med dyr der sidder i siden har jeg selv lavet også. De er fra samme stof som den stribe der løber igennem hovedpudebetrækket, og er bare et lille stykke stof der er bukket og sat ind i siden. Det giver et virkelig lækkert touch, synes jeg. Den lille stjerne i siden er fra et stykke bånd jeg engang købte i Stof2000, ligeledes bukket og sat ind i siden. Nemt og fint!

sy selv sengetøj

sy selv sengetøj

 

Det er efterhånden et års tid gammelt, og klart det sæt han bruger mest.

Du kan også se det fine sengetøj jeg syede til min venindes datter, ud af det stof jeg vandt i den store Stof2000 give away lige her.  Det var helt vildt at vinde den sindssygt flotte præmie, og jeg følte mig ekstremt heldig! (og det var jeg jo egentlig også – wauw!)

Syr du også sengetøj selv? Hvis ikke så vil jeg gerne opfordre dig til det, både fordi det er sjovt, men især fordi resultatet bare bliver så pænt, synes jeg.

Husk at du kan følge med på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad Alvin siger #1 (om tissekoner...!)