Far med bussemannere i ørene...!

Smukke spisebordsstole – hvis kun jeg bestemte!

Vi trænger til nyt spisebord…og i den grad også nye stole. Dem vi har er skal stole betrukket med (fake?) læder, som Safak flere steder har revet op. Vores spisebord er hvidt og ovalt, og har et helt tosset stel i stål under sig. Tosset fordi det er svært at gøre ordentligt rent, da det har sådan en lang skinne på tværs af gulvet…

Det dér monokrome look er selvfølgelig Tims. Han købte det da han i sin tid købte lejlighed for nogle år siden. Kort efter mødtes vi, og en-to-tre så var der en lilleput på vej, og vi var ved at etablere os.

Det er ikke sådan at jeg hader det, det er jo til at leve med. Men pænt vil jeg ikke ligefrem kalde det. Eller måske sådan mande-pænt. Helt neutralt og kedeligt. Sort/hvid/læder  – et trekantsdrama der ingen ende tager hos single manden.

Nu er de dér stole så tilpas revet op, og bordet har fået så mange neon farvede stænk og andre misfarvninger (og det er ikke dem alle der er forårsaget af min maling og jeg…), at det virkelig trænger til at blive skiftet ud!

Jeg drømmer om sådan nogle stole her, de er simpelthen så fede og funky at mit indre neonfarvede bæst bare ikke er til at tøjle….jeg MÅ eje dem. I hvert fald, som minimum, et par stykker…!

pink eames eamesgul eames klar

 

Min eneste anke er, at det er kopi varer. Og det er jeg bare ikke særlig meget nede med. Men de er dog ikke 100% kopi, for Eames, som står bag stolens oprindelige design, har aldrig produceret den i neon acryl…og så er det jo inspireret af, og ikke en kopi – og dét gør at jeg godt kan købe den. Jeg skal bare lige have manden med på den. Men det skal nok komme…tror I ikke!?

Og så lige kombineret med dette bord – er det ikke fint?

bord 900x400_spisebord

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Far med bussemannere i ørene...!