Fredags lopperier i Kirppu

Genbrugs adventsgaver

Det er jo lidt mere end et øjeblik siden det var jul…og da jeg byttede adventsgaver med så mange, er det egentlig utroligt at ingen af dem har ramt bloggen.

Her kan I lige få et lille kig ind i nogle af de gaver jeg lavede til dem jeg byttede med…Jeg har tidligere fortalt om den bytte leg jeg lavede på Instagram, hvor man skulle bytte adventsgaver med en makker jeg fandt, og så var eneste krav at det var genbrug. Af den ene eller anden art, og ellers frit spil.

Der var næsten 100 der deltog, og under hashtagget #igloppeadvent15 kan I se mange af de kreative og fine adventsgaver folk har lagt op.

Jeg fik kun én henvendelse fra en der havde en rigtig ærgerlig oplevelse med det, ellers har det været en stor succes. De største udfordringer ved det, var at det var lidt sent jeg skød legen i gang; tror jeg lavede opslaget i september, og der er sommerens loppemarkeder jo klinget af, og at det var svært at finde noget til en fremmed.

Det med sæsonen har jeg taget til mig, og jeg vil være meget hurtigere ude i år. Men det med at skulle købe ind til en fremmed var ligesom en del af legen.

Her følger nogle af mine gaver som jeg sendte til Heidi aka Den Kreative Sky

Genbrugs adventsgaver

Broderi jeg lavede til Heidi – så kan hun sætte det på en lille pose eller andet hun kan finde på

Genbrugs adventsgaver

Jeg tænker altid på Heidi, når jeg ser svaner. Så da jeg fandt denne, måtte den bare med i hendes pakke. I den havde jeg lagt et par bønner jeg havde købt på eBay, der har et ord printet på sig, og som så skulle blive en del af planten…

Genbrugs adventsgaver

Pude syet af genbrugsstoffer. Jeg er ret vild med den selv, eneste anke er at den blev lidt for smal måske…Jeg syede også en til min barndomsveninde, som jeg også byttede gaver med.

Genbrugs adventsgaver

Fin opbevaring i pastel lyserød

Genbrugs adventsgaver

Bog til Heidis datter – jeg ved at de elsker Miffy

 

Genbrugs adventsgaver

Bøtte med striber. Indeni var der hjemmelavede skumfiduser.

 

Genbrugs adventsgaver

Tallerken til Heidis søn, med en sød cowboy.

Hvis du vil være med til en omgang genbrugsgave leg til december, så find mig på Instagram og meld dig til:)

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags lopperier i Kirppu