Fredags lopperier i Kirppu Hillerød

Genbrugs adventsgaver – byt med Den kreative sky

Det er jo lidt mere end et øjeblik siden det var jul…og da jeg byttede adventsgaver med så mange, er det egentlig utroligt at ingen af dem har ramt bloggen. Én af mine makker var Den kreative sky.

Den kreative sky

Her kan I lige få et lille kig ind i nogle af de gaver jeg lavede til dem jeg byttede med… Jeg har tidligere fortalt om den bytte leg jeg lavede på Instagram, hvor man skulle bytte adventsgaver med en makker jeg fandt, og så var eneste krav at det var genbrug. Af den ene eller anden art, og ellers frit spil.

Der var næsten 100 der deltog, og under hashtagget #igloppeadvent15 kan I se mange af de kreative og fine adventsgaver folk har lagt op.

Dagens scoop fra Gentofte loppemarked

Jeg fik kun én henvendelse fra en der havde en rigtig ærgerlig oplevelse med det, ellers har det været en stor succes. De største udfordringer ved det, var at det var lidt sent jeg skød legen i gang; tror jeg lavede opslaget i september, og der er sommerens loppemarkeder jo klinget af, og at det var svært at finde noget til en fremmed.

Det med sæsonen har jeg taget til mig, og jeg vil være meget hurtigere ude i år. Men det med at skulle købe ind til en fremmed var ligesom en del af legen.

Her følger nogle af mine gaver som jeg sendte til Heidi aka Den kreative sky

Den kreative sky

Den kreative sky

Den kreative sky

Den kreative sky

Den kreative sky

Det var gaverne til Heidi / / Den kreative sky – men der var også nogle til hendes børn. Nemlig disse to fine sager:

Den kreative sky

Den kreative sky

Jeg håber at de alle blev glade for dem. Har du prøvet at give eller modtage genbrugsgaver? Og hvad synes du om det?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags lopperier i Kirppu Hillerød