Men mor, er du en kaktus?

Fredags lopperier i Kirppu

Jeg har fået nyt arbejde, ik…og det er dejligt. Én af de ret cool sidegevinster ved det, er at det ligger fem minutter fra Kirppu – jeg elsker Kirppu!

Konceptet om at samle folks sager som de ikke længere skal bruge, i et stort `supermarked` er jo genial. Jeg tror virkelig på genbrug i alle former, og det glæder mig at det bliver mere og mere trendý at være miljøbevidst.

Der findes meget crap i genbrugsbutikker, også i Kirppu. Seriøst, så har folk indimellem riiiimelig urealistiske forventninger om hvad deres udtrådte All Stars, fnulrede Molo bjørneklo, boho-shabby-shick malede små møbler og andet dims og dut gravet frem fra loft, skur og kælder kan indbringe.

Når man sælger brugte varer, må første regel være at varen har mistet omkring 50% af sin værdi, når den forlader butikken. Du kan altså derfor ikke sælge gamle playstation spil fra 09, rulleskøjter eller den dér halvfnulrede bjørneklo til 25% af prisen – det bliver i hvert fald ikke med mig som køber;-)

Jeg tog et par billeder af de ting jeg synes var mest interessante på min tur rundt i gangene i dag, håber at I kan blive inspirerede:-)

Sjov porcelænsfigur

Sjov porcelænsfigur

Fed træ figur

Fed træ figur

Åh jeg er vild med mågestellet! Det var billigt, men små kaffe kopper får jeg bare ikke brugt...

Åh jeg er vild med mågestellet! Det var billigt, men små kaffe kopper får jeg bare ikke brugt…

Jeg er altid på jagt efter klæd ud tøj - disse var i Alvins str men for dyre - 60 kr er bare for meget for et stykke syntestisk BR kostume...

Jeg er altid på jagt efter klæd ud tøj – disse var i Alvins str men for dyre – 60 kr er bare for meget for et stykke syntestisk BR kostume…

Kirppu Hillerød Kirppu Hillerød Brugte vejskilte

Frynsestøvler til 25 kr...desværre for store til mig, æv æv...

Frynsestøvler til 25 kr…desværre for store til mig, æv æv…

Fine fine kopper!

Fine fine kopper!

Fed gul kuffert

Fed gul kuffert

Sjov vase

Sjov vase

Ret sjov ægge lysestage - men hvad gør man når man har brændt det gule?!

Ret sjov ægge lysestage – men hvad gør man når man har brændt det gule?!

Frække spillekort, anyone?

Frække spillekort, anyone?

Smuk Royal Copenhagen tallerken - desværre med skår! Kostede også kun en 50´er...

Smuk Royal Copenhagen tallerken – desværre med skår! Kostede også kun en 50´er…

Fint riflet fløde sukker sæt

Fint riflet fløde sukker sæt

Porcelæns isbjørne hitter i boligen for tiden, denne var fin!

Porcelæns isbjørne hitter i boligen for tiden, denne var fin!

Opbevaring til børneværelset

Opbevaring til børneværelset

Fed cap - for ti år siden var den uden tvivl kommet med hjem!

Fed cap – for ti år siden var den uden tvivl kommet med hjem!

Smuk thekande i Royal Copenhagen look

Smuk thekande i Royal Copenhagen look

Svaner på stribe...kan egentlig ikke så godt lide dem, men så alligevel...?

Svaner på stribe…kan egentlig ikke så godt lide dem, men så alligevel…?

Der er vist én der har arbejdet i Saint Tropez;-) Nyt tøj med mærker til gode priser

Der er vist én der har arbejdet i Saint Tropez;-)
Nyt tøj med mærker til gode priser

Ekstra madkasse til Alvin til en tier

Ekstra madkasse til Alvin til en tier

Kirppu Hillerød

 

Jeg begrænsede mig dog voldsomt, og forventer stående applaus fra Tim, når jeg fortæller ham at jeg kun købte madkassen en top og et par shorts. Shortsne er til min veninde Mette, som i aften holder fødselsdags fest. Vi har sådan en ting med at købe brugte ting til hinanden – det kan der gå meget sport i; at finde det helt rigtige til den rigtige pris..:!

Shortsne er meget flottere i virkeligheden, fyldt med palietter og stadig med mærke. Toppen tager jeg på i aften:)

Kirppu Hillerød Kirppu Hillerød

God loppelyst!

Skriv en kommentar

 • Tak for de virkelig fine ord?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er muligt at nogen mener genbrug er guld…..meeeeen jeg er enig, det er blevet så dyrt mange steder, at jeg hellere køber nyt! Og det er jo i grunden ret ærgerligt, når nu pengene fra mange genbrugs butikker, egentlig går til at hjælpe andre ;O)

  Jeg har godt hørt om stedet – men frygtede lidt priserne ;O)

  Betina Klitfelt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Der er noget om det du siger…men det er især i Kbh det er et problem synes jeg.
   Jeg har gjort nogle virkelig fine og vildt billige fund i Kirppu, det er meget blandet med priserne. men der er jo omkring 250 stande, så der er altid et meget blandet prisleje:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men mor, er du en kaktus?