Jeg, en walkider…

Der har været noget stille her på bloggen…det skyldes to ting; den ene – og mest saglige – årsag er, at jeg har fået nyt arbejde. Det er jeg ret glad for, men der er naturligvis en del ting at lære, både kollegaer og rutiner, og det går godt. Jeg trives og er glad for mine kollegaer, så tjek tjek tjek på dén front…

Det der egentlig er kommet imellem min symaskine og jeg, og som har stjålet al min blog tid skyldes noget helt andet…noget helt heeelt andet…

image

 

Ham dér…og hans kompagnoner. De har taget mit fritidsliv som gidsel, og jeg er klistret til skærmen hvert ledigt øjeblik jeg har. Han er rimelig cool, kan skyde med armbryst og er den tavse, underspillede og barske type – det er meget svært ikke at være begejstret.

Tim synes nok at det er ved at være lidt for meget…Sidste søndag lå han, jeg og Alvin i sofaen hele søndagen og plejede vores hoveder efter en dejlig spilleaften med gode venner, der vist indeholdt lidt flere drinks end forventet, og en ordentlig omgang gæt og grimasser.

Alvin fik lov at være enehersker over tv´et indtil der kom fodbold. Og imens vi lå i en lille bunke på sofaen, så jeg en stak afsnit af The Walking Death på min iPhone…vi ejer ikke en iPad, ikke engang en tablet, så det var eneste alternativ. Jeg tog lyden af, både fordi at den så ikke er så uhyggelig, men også så Alvin ikke skulle blive fristet til at se med.

image

image

 

 

image

 

 

Jeg er næsten igennem fjerde sæson, det er alt hvad der er på HBO. Min bror havde heldigvis sæson fem på dvd, så den har jeg lånt af ham.  Nu skal jeg bare finde et par timer der ikke skal bruges på noget – det bliver straks sværere!

Til trods for at Alvin ikke har noget forhold til zombier og mangel på tid, så er han alligevel vild med dette filter på Snapchat…han tror at det mudder, åh ha det er sjovt:)

image

 

 

 

 

Er der mon nogen der vil bekende kulør sammen med mig?

Skriv et svar