London #3

Fire år…!

I dag er dagen oprandt, som Alvin har glædet sig til lige siden han pakkede den sidste julegave op…nemlig hans fødselsdag.

fire års fødselsdag

Og vi har alle glædet os – desværre startede han dog med at kaste op kl 01 i nat, og den lille krop var helt varm, ansigtet hvidt og håret klistret. Vi sov og vågnede – afbrudt af opkastninger – frem til

kl 04…så kunne han ikke finde ro. Ind i stuen, og vi  riggede an med dyner, puder, tændte kähler huse og TV. Vi var begge vågne, og da kl var 5:30, stod jeg op og lavede morgenmaden klar (hvem skulle haves set den komme…her i huset er det altid Tim der sørger for at klare de tidlige morgenting, jeg er udpræget B-menneske, og det er en kamp for mig at stå op inden 8). Jeg havde pyntet op i går aftes, det ér jo stort med en fire års fødselsdag, samtidig med at jeg pakkede gaver ind og gjorde 25 Ninja Turtles muffins færdig, som han skulle have med i børnehave…de må så spises af gæsterne i morgen, om de vil det eller ej, ha ha…

fire års fødselsdagfire års fødselsdag

Han var virkelig sløj, og ville bare gerne pakke gaver op og sove. Så da far var klar, satte vi os ved bordet. Der var fire pakker, tre fra os og én fra min bff Farida og hendes unger. De var alle et stort hit, især ninja skjoldet som han har ønsket sig længe.

fire års fødselsdag

Fødselsdag i morgen

Nu ligger vi på sofaen igen…han har kastet op hele formiddagen, men ikke de sidste par timer efter at han fik et glas cola. Vi krydser alt hvad vi kan, for at han er frisk og vi kan gennemføre fødselsdagen i morgen – ellers brister hans lille fødselsdagshjerte da i tusind stykker. Da han havde kastet op lige efter morgenmaden, sagde han “Nu er jeg frisk og klar til at komme over i børnehaven”, åh altså…

Nu ligger vi her, og frækhedsniveauet er steget markant den sidste time. Jeg tog dette billede lige inden han fik cola, en lille sløj abekat…

fire års fødselsdag

Har I desuden set de fine 4 tals balloner? Det store er købt på ebay for et par kroner inkl fragt, det lille er fra Søstrene Grene.

fire års fødselsdag

Vi ses i morgen, kære gæster til fire års fødselsdag:)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London #3