Handler du lokalt? Måske hos Millemaj shop

Den perfekte julegave; Hjemmesyede vanter

Hjemmesyede vanter til min far og hans kæreste.

Hjemmesyede vanter er bare så pissehyggeligt!

Siden jeg er begyndt at sy for efterhånden fem år siden (!!! wow tiden går…!), så har min far og jeg indhentet det dér far-datter forhold, hvor jeg laver et eller andet til ham, og han uanset hvad jubler og bliver begejstret.

Hjemmesyede vanter

Det er jo skønt, og jeg elsker at han bliver glad for næsten hvad som helst jeg finder på at lave til ham.

Dette år var selvfølgelig ingen undtagelse, og klokken kvart i kvalme som sædvanlig (dvs 23:45 aftenen inden han skulle have sine gaver), satte jeg mig ved symaskinen og gik i gang. Så er alt ligesom det plejer at være;)

Ud kom disse to par…

Hjemmesyede vanter

De er syet af udelukkende rester (uld, læder – som slet ikke er svært at sy i, det kræver bare en langsom hånd – og grov fast bomuld – tror det er noget møbelstof), og jeg er særligt tilfreds med de blomstrede. De sidder bare lige som de skal, og har en perfekt længde – det gjorde de i hvert fald på min hånd…

Hjemmesyede vanter – hvor finder man så mønsteret?

Hjemmesyede vanter er en god idé til en praktisk og samtidigt brugbar gave – hvem kan ikke bruge et par smukke Hjemmesyede vanter til gåtur med hunden eller en tur i byen på julegaveindkøb.

Mønsteret er igen fundet på The Purl Bee og er virkelig nemt at gå til. De tog ikke meget mere end en halv time pr par at sy. Dem til min far er forstørret lidt op i fri hånd, da han jo har en lidt større mandehånd – han siger at de passer perfekt, og det håber jeg:)

Jeg har også syet nogle i kaninpels, dem kan du se her. Måske skulle jeg også sy et par til mig selv en dag?

hjemmesyede vanter

hjemmesyede vanter

Jeg kan kun anbefale at du forsøger med et par selv, især nu vinteren åbenbart er kommet til DK….

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Handler du lokalt? Måske hos Millemaj shop