Familietur til London #1

Matchy matchy mor-datter shorts

…kikset eller cool? Hvis man nu skulle sy shorts havde jeg tænkt, hvordan skulle de så se ud? Det kan du se i dette indlæg:)

sy shortsHvis jeg havde en datter, ville jeg UDEN TVIVL sy et hav af matchende outfits til hende og jeg. Ikke på den dér kiksede måde, men så det ser sjovt og cool ud. Jeg så faktisk en blogger, der havde syet det fedeste mor-søn outfit – det må på to-do listen…

Nåmmen. jeg fik det her skønne stof hjem fra Tyrkiet i sommers (Tak Trine:), og ville sy en fin gave til min veninde og hendes søde datter. Samme veninde forærede mig nemlig for nogle år siden min overlocker i julegave, og nu måtte den producere noget til hende også.

Linningen er syet i noget lidt grovere blomstret stof, og jeg elsker den måde det ser ud sammen på.

sy shorts

sy shorts

Billederne er lidt mørke, de er taget en december eftermiddag inden de skulle pakkes ind. Men I kan sikkert godt se, hvordan de ser ud alligevel. De er inspireret af de gamle klassiske retro shorts, jeg har syet flere par til Alvin, og han kan passe dem hvert år. Den slags er jo dejligt. Jeg håber at modtageren bliver lige så glad for dem, som jeg har været for at lave dem.

Er det svært at sy shorts selv?

Det synes jeg faktisk ikke at det er. Det er forholdsvis nemt at arbejde med, og sværhedsgraden kan man jo selv justere, alt efter hvordan man vælger stof og evt pynt.

Mønsteret er gratis og fundet lige her. Jeg elsker Purl Bee, der er et væld af gode og gratis mønstre. Jeg har syet luffer derfra også – det er endnu et nemt projekt!

Jeg håber at I blev inspireret til at forsøge selv, det er jeg i hvert fald:)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familietur til London #1