Sådan så julen ud

…her os os.

Den kom pludseligt, toppede hele december igennem og blev rundet rigtig fint af med en skøn juleaften hos farmor <3

imageimageimageimage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alvin fik rigtig meget tøj, og det var lidt ironisk at jeg havde ladet hans gave fra os blive hjemme, da jeg tænkte at han fik så meget legetøj, at det var bedre at han åbnede den dagen derpå. Der var Playmobil i, og han elsker det bare! Det giver virkelig god anledningg til leg og fantasi i fri udfoldelse.

Heldigvis var tøjet så lækkert, at det var helt i orden med Alvin,)

imageimageimageimage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu er julen pakket ned igen, og vi glæder os til at åbne dørene for to vennepar og farmor til en skøn nytårsaften i morgen.

Tim har selvfølgelig været ude at handle, lavet lister og forberedt alt det han skulle. Og det har jeg også – købte nyt festtøj til i morgen (på tilbud – så gælder det ikke), og handlet pynt i Søstrene Grene. Jeg glemte vist nok at handle til salaten, glemte vist endda at finde ud af hvilke salater det skulle være, shit. Det var ellers in tjans.

Men heldigvis har butikkerne også åbent i morgen, jo…..

 

 

 

Skriv et svar