Hjemmesyede julegaver – nederdel

Det er altid en god idé. Og idéer er der masser af, tid er der så mindre af. Jeg ville allerhelst sy alle mine julegaver selv…man kan faktisk finde fine sager at producere til hele familien.

I år har jeg desværre kun nået et par stykker, og den ene, eller de to for de er til tvillingepiger, ser sådan ud…

image

image

De er blevet ret fine, synes jeg. Jeg er vild med prikkerne og de afdæmpede farver. Jeg er for længst ovre min Molo fascination…

Det er virkelig nemt at sy disse, det er blot et langt stykke stof klippet i et rektangel, overlocket eller siksak og derefter oplægning i bund og top og en elastik igennem. For lige at give dem lidt ekstra spice, har jeg sat sløjfer på. Sløjferne er  jersey og lys koral, og kan bruges til alverdens projekter. DIY er fundet lige her og er virkelig nem at gå til.

 

Skriv et svar