Smiiiil, drenge...!

Hjemmesyede julegaver – nederdel

Det er altid en god idé. Og idéer er der masser af, tid er der så mindre af. Jeg ville allerhelst sy alle mine julegaver selv…man kan faktisk finde fine sager at producere til hele familien. Jeg har jo selv en dreng, så det er ikke så ofte jeg har mulighed for at sy en nederdel – heldigvis bliver det dog jul én gang om året!

sy en nederdel

I år har jeg desværre kun nået et par stykker, og den ene, eller de to for de er til tvillingepiger, ser sådan ud…

sy en nederdel

De er blevet ret fine, synes jeg. Jeg er vild med prikkerne og de afdæmpede farver. Jeg er for længst ovre min Molo fascination…

sy en nederdel – hvordan:

Det er virkelig nemt at sy disse, det er blot et langt stykke stof klippet i et rektangel, overlocket eller siksak og derefter oplægning i bund og top og en elastik igennem. For lige at give dem lidt ekstra spice, har jeg sat sløjfer på. Sløjferne er  jersey og lys koral, og kan bruges til alverdens projekter. DIY er fundet lige her og er virkelig nem at gå til.

De er syet ud af et dobbelt sengesæt, som min veninde ikke skulle bruge, er der noget jeg er vild med, så er det at genanvende ting der ellers stod til at skulle smides ud. Det giver en kæmpe tilfredstillelse at kunne lave et (smukt) produkt ud af noget der ellers skulle kasseres.

Slutteligt blev de pakket ind, og afleveret til de to søde piger.

sy en nederdel

Du kan se lige her hvad for nogen de fik sidste år – der var deres gave nemlig også nederdele.

Måske får du også lyst til at sy en nederdel – kast dig ud i det, jeg lover at det er et projekt hvor alle kan være med. Og hvilken lille pige er ikke vild med at få noget lavet særligt til hende?

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smiiiil, drenge...!