Pakkegave #20

Konfekt med familien – det ufiltrerede indlæg

Ja, hold nu op hvor lyder det hyggeligt, ik? Dæmpet julemusik, ro omkring bordet og nærvær i den travle familie. Alle sidder sammen og nyder at stresse lidt af, inden den seriøse julestress liiige om lidt kommer og tager os – og vi kan nyde at få en tiltrængt pause på forhånd, imens vi indfarver, ruller og smug spiser marcipan…Eller også er det ikke sådan?

imageimage

 

 

 

 

 

Jeg havde været så usigelig heldig at vinde et gavekort fra Kiwi på 500 kr, og fyrede hele moletjavsen af på ingredienser til konfekt. Den skulle fandeme have et drag over nakken. Juletræs topping fra netto, glimmer fra sidste år og i øvrigt resten af det lager jeg har samlet sammen til denne magiske aften i løbet af året. Det var hyggeligt, nu vil jeg ikke lyde som et skarn.

Alle deltog…måske på hver deres måde, Alvin kunne holde koncentrationen i akkurat tre minutter, og var derefter videre for at lege Ninjago i flyvespark, primært rettet mod katten, ældste bonus var ret fordybet i fodbold via mobilen, men sad med ved bordet, manden stønnede lidt da jeg havde præsenteret at det altså var i dag vi skulle hygge i prime-time og yngste bonus præsterede faktisk en ret acceptabel indsats.

imageimage

 

 

 

 

 

Men havde jeg nu sagt til dem, at der var frit valg imellem at lave konfekt med frit valg i toppings og lakrids eller standard marciapan vs. at smække røven i sædet og først se “Juleønsket” og derefter whatever for en fodbold kamp der blev vist, akkompagneret af en kold fra kassen og æbleskiver – så tror jeg nok godt, at jeg ved hvad der havde vundet. Jeg er ikke sikker på at det havde indeholdt pynt lavet af sukker og formet som små fine juletræer…

Derfor takker jeg mine kære mænd for deres indsats, og håber virkelig at jeg vinder et gavekort igen til næste år, så jeg ikke selv skal betale for gildet, ha ha….

imageimage

 

 

 

 

 

Jeg lavede konfekt med baileys og fin pynt, passende til sådan en krea mommy blogger som jeg;) Min mand lavede dyret dér, med halen sat fast med smelte chokolade, der lignede diarré på en mislykket thai tur.

imageimage

 

 

 

 

 

Alvin returnerede til sin plads, efter truslen om at konfekt eller sengetid uden godnathistorie var det han kunne vælge imellem – det er jo alletiders, at man kan bruge sine pædagogiske lærte evner på denne måde i sin egen travle hverdag…sagde pædagog moren. Her fik han produceret et par mindre mesterværker, og særligt det med øjnene var han ubetinget stolt af!

imageimage

 

 

 

 

 

Halvdelen af konfekten er spist, Alvin er tilsyneladende vild med marcipan og nougat – han fik også lige kørt sin storebrors marcipan brød ned, da han vendte ryggen til i et ubevogtet øjeblik i dag, og jeg håber at det bliver en lige så succesfuld konfekt aften til næste år, som den vi havde i år…!

– om jeg har spist noget af konfekten? Nej, hvad mener du…jeg er jo lige startet til spinning, det ville jo være virkelig fjollet at toppe sådan en omgang selvpineri af med at gå hjem og kværne Odenses det bedste ind…ik?!

 

 

 

Skriv en kommentar

 • Pia

  Haha lyder præcis som herhjemme, der rækker tålmodigheden heller ikke længe, men mine to drenge kan faktisk ikke lide marcipan, så de er også ligeglad med om vi har konfekt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Åh altså, hvad skal det ikke ende med;)
   Den ene bonus kan heller ikke lide det, men Alvin fandt ud af i år at han er vild med det. Så det er da altid noget…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkegave #20