Se lige – Runde Tårn stemningsspreder

…åh jeg dåner lidt!

Jeg er ret vild med Kählers fine lyshuse. Jeg har dog kun ét, som jeg har fået i indflyttergave af min bff. Det lyser meget bedre op end de to plagiater jeg har fra netto, og skyggerne er meget tydeligere på væggen. Kram kan man vel kalde det.

image

Jeg faldt så over disse i Lyngby Storcenter den anden dag…er de ikke fuldstændig vidunderlige?! Runde Tårn i porcelæn! Tim og jeg blev jo gift i Trinitatis kirken, som ligger i sammenhæng med Runde Tårn, og fik taget et par bryllupsbilleder derinde også, så det betyder noget ganske særligt for mig.

Jeg fortryder allerede nu at jeg ikke købte det. Det store kostede 139 kr og var 39 cm højt (tror jeg). Jeg havde vist nok en plan om at komme tilbage til butikken lige inden jul, og købe det til halv pris – det er nemlig en julebutik, og sådanne steder sættes alt som regel ned med minimum 50% når der ikke kan trækkes mere glitter og svampeformede glasophæng ned over hovedet på folk…men jeg må vist få svunget den lille sorte forbi, så jeg kan sikre mig at få det med hjem. Her får I lige lidt bryllups spam:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 comments / Add your comment below

  1. Åh de er da også bare virkelig søde de runde tårn modeller 😀
    Det er da lidt af en bid vej for dig, sådan at handle i Lyngby storcenter er det ikke?

Skriv et svar