Kalender gave 10 og 11

Uld trøje til under flyverdragten

Kan jeg mon sy en uldtrøje selv tænkte jeg?

Det lykkes mig faktisk at sy næsten hele Alvins garderobe selv. Pånær strømper og vinter og regn -overtøj. Undertrøjer synes jeg også er noget bøvlet, og har et hyr med at få kanterne pæne. Men ellers…

sy en uldtrøje

Sy en uldtrøje til de kolde dage

I sidste uge tænkte jeg at han skulle have en fleece trøje til under flyverdragten. Jeg har længe været lun på det dér Minky dotted fleece, en har ikke kunne finde det i en fysisk butik. Da jeg så tilfældigvis havde et par timer i Roskilde, hvor jeg skulle vente, drønede jeg selvfølgelig i Stof og stil. Her fandt jeg en lækker uld til 149 kr pr meter, og købte 60 cm for 97 kroner. Så derfor ændrede projekt sy en fleecetrøje sig til sy en uldtrøje – sådan kan det jo gå;-)

Sy selv luffer til dig selv og din familie

Og så klippede jeg ellers bar efter et almindeligt trøje mønter, tilføjede en retangel i halsen som stående krave, forede hals og ærmer med jersey, satte en bjørn fra jerseyen på ærmet og et voila. Eller…næsten voila, for skal lige have sat rib i. Og så skal der nok en snor og snore stopper i halsen, da den er blevet lidt stor. Men fin er den. Hvis jeg selv skal sige det…

Man kan jo altså gøre projektet både billigere og mere bæredygtigt ved at sy en udltrøje (eller vanter eller hue?) ud af en aflagt uldtrøje – det er faktisk også nemt at sy i filtet uld, det trævler nemlig ikke. Der findes jo mange rigtig fine print på udslidte sweaters, eller bare dén der trøje man købte, som ikke lige er det hotte året efter – den kunne oplagt få nyt liv som tilbehør til børnene. Jeg elsker at lave sådanne projekter, jeg har for eksempel syet shorts til Alvin ud af en gammel skjorte.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalender gave 10 og 11