Uld trøje til under flyverdragten

Det lykkes mig faktisk at sy næsten hele Alvins garderobe selv. Pånær strømper og vinter og regn -overtøj. Undertrøjer synes jeg også er noget bøvlet, og har et hyr med at få kanterne pæne. Men ellers…

I sidste uge tænkte jeg at han skulle have en fleece trøje til under flyverdragten. Jeg har længe været lun på det dér Minky dotted fleece, en har ikke kunne finde det i en fysisk butik. Da jeg så tilfældigvis havde et par timer i Roskilde, hvor jeg skulle vente, drønede jeg selvfølgelig i Stof og stil. Her fandt jeg en lækker uld til 149 kr pr meter, og købte 60 cm for 97 kroner.

image

Og så klippede jeg ellers bar efter et almindeligt trøje mønter, tilføjede en retangel i halsen som stående krave, forede hals og ærmer med jersey, satte en bjørn fra jerseyen på ærmet og et voila. Eller…næsten voila, for skal lige have sat rib i. Og så skal der nok en snor og snore stopper i halsen, da den er blevet lidt stor. Men fin er den. Hvis jeg selv skal sige det…

Skriv et svar