Hjemmelavede p-tærter

Det her er så mega lækkert, at det er utroligt og én af livets særlige gaver, at der SÅÅ nemt at lave. På alle måder en win win situation. Så se du bare at komme i gang med dine egne…

imageDu skal bruge:

  • Peanuts (gerne almindelige saltede)
  • Skumfiduser, små som mine, eller store du klipper i stykker
  • chokolade, gerne mørk

 

 

 

imageBland peanuts og skumfiduser i en skål. Rør rundt.

Smelt chokoladen, jeg gør det bare i mikroovnen. Efter tilpas mange trælse oplevelser med små sjask fra vandbadet op i den ny-smeltede chokolade, bruger jeg altså nu denne idiot sikre metode – og dén virker! Den eneste fare der er, er at du kan risikere at chokoladen brænder en anelse på, hvis du ikke rører tidsnok i den – så det gør du 😉

Hæld den smeltede chokolade over peanuts og skumfiduser, rør det sammen og placer i klatter på en plade med bagepapir. Vent til det tørrer, og put derefter i en bøtte eller i maven.

image

De smager virkelig virkelig godt – og er bare så dejligt nemme at lave. Jeg lavede til min veninde og til dén der IG pakkeleg jeg deltog i. Se nogle fine bøtter jeg fandt i genbrug, som passede perfekt til.

image

image

Velbekomme:)

 

 

 

 

 

 

 

xfgh

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar