6&8 pakkekalendergave

Nissefar

Jeg hader nisser, men elsker jul. Jeg synes ikke at nisser er særlig søde eller hyggelige, og den dér røde farve er sjældent særlig køn. Men altså…i år er der alligevel sket et eller andet, for jeg er blevet helt vild med retro jul. På den røde måde. Ja, jeg er selv lidt chokeret.

Da Alvin og jeg i sidste uge var et smut fordi doktoren, måtte vi lige runde genbrugsen der ligger nedenunder lægehuset. Og dér fandt jeg denne fuldstændig fantastiske nissefar. Til 12 kr. Hold nu op. Prisen vidner i hvert fald ikke om alt det arbejde der er blevet lagt i ham.

imageimageNu hænger han her i stuen, og jeg synes at han er SÅÅ fin og skøn. Sokken har jeg fået i en gaveleg, og i den kan batterierne jo lige være. Og lidt lækkerier til Tim. Som vel også er en slags nissefar;-)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6&8 pakkekalendergave