Pakkekalender gave nummer 7

6&8 pakkekalendergave

Det bliver åbenbart to pakker af gangen hver gang…men det er stadig noget bedre end sidste år, hvor kun et par stykker nåede bloggen;)

Jeg lovede jer jo at det fine Brio blinklys skulle komme, og her der det. Det er der mange timers god leg i. Det kostede vist 15 kr. Batterierne er lidt trætte, men det var dem der sad i, da jeg købte det i sommers – det kan vel holde lidt endnu.

image

Han har arvet Brio banen af sine storebrødre, fik den faktisk i julegave af dem lige inden han blev to år. Jeg synes at det er ret fint, at han leget videre med deres gamle ting, og at der på den måde opstår nye minder med legetøjet. Dejligt at drengenes mor tænker på Alvin, og at det stadig kan blive i familien. Sidenhen har vi tilføjet en ordentlig stak skinner, så banerne kan blive kæmpe lange. Dem fik han i fødselsdagsgave af min far engang, og de er købt i Harald Nyborg. Jeg har sidenhen kigget efter dem, en kan ikke se at de forhandler dem?

imageimage

 

 

 

 

 

I dag var der noget i, som Alvin gættede inden han havde åbnet den – det er første pakke han har gjort det med. Han sagde helt ekstatisk “Moar, det er et puslespil!”

imageimage

 

 

 

 

 

 

Og det var det jo! Med Bumle og vennerne. Det er på 100 brikker, så han skal nok lave det sammen med en voksen.

Det var dagens pakker – men hæng på, for i morgen kommer der en lille pakke til jer 😉

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkekalender gave nummer 7