4. december pakkekalendergave

kup i genbrugsen

Jeg ELSKER når det sker…at man bare finder lige præcis dét man har ledt efter i umindelige tider, lige dér i skrammelkassen i genbrug. Thank you Lord.

image

Der ligger en ret skøn genbrugsbutik på genbrugspladsen i Skibby. De har også en Facebook side, som er dér jeg opdagede butikken…de er nemlig ret gode til at style deres møbler og varer fint.

Derfor trillede jeg derop i fredags på min fridag. Jeg havde lige afleveret barnet hos morfar, og troede egentlig at jeg havde god tid. Sådan kan man jo altid blive overrasket…men trods pres om et halvt kilo oksekødsfrikadeller der skulle både handles til OG laves, transformering af træt usminket mor til hot aften-mama, så måtte jeg bare et lille bitte smut forbi butikken.

image

image

Selvom man ikke skulle tro det, så var jeg altså rundt i andre afdelinger end den med juletilbehør. Men af en eller anden årsag, så er jeg bare bidt af en gal retro-nisse i år. Jeg der ellers hader nisser.

imageJeg kom faktisk kun hjem med julesager…men lidt af det var til pakke gaver til aftenens julefrokost – dem kan man jo ligeså godt købe i en genbrugsbutik.

Mit bedste køb den dag var uden tvivl den smukke stjernelampe herunder. Jeg har ledt efter præcis noget i den stil i en måneds tid. Dem jeg er faldet over i fx Netto, har bare været lidt for mormor på den ufede måde. Denne er så fin med sit grafiske mønster, synes jeg.

Nu hænger den så fint i mørket og lyser op.

Det bedste var prisen; 10 kroner inkl pære! Jeg fortryder at jeg ikke købte den anden der også var der;)

image

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. december pakkekalendergave