3. december pakkekalendergave

Mødregruppe julefrokost og verdens sjoveste selskabsleg

Vi var til julefrokost med mødregruppen i fredags, og det var som altid virkelig hyggeligt. Sprut, hygge og selskabsleg – alt man behøver jo!

selskabslegJeg håber at det lykkes os at holde kontakten længe, da der altså er noget særligt ved at følge med i de ungers liv, der var bittesmå samtidig med vores egen. Og jeg husker tydeligt, hvordan en hel dag gik med at snakke om tænder og mangel på samme, søvn og mangel på samme (især for mig yaiks!) og alle andre ord der beskriver en tilstand, som kan gradbøjes i før og efter. Livet er defineret af BC/Before Child og nu.

BC var godt, men nu er jo alligevel ikke til at undvære… Vi forsøger at mødes tre gange om året, til påske frokost, julefrokost og en sommergrill hygge aften. Som faktisk ofte bliver til to. Og så mødes vi som regel også og udveksler en lille julegave børnene imellem lige inden jul. Så det er jo faktisk fem gange.

Sådan så Tim og jeg ud i fredags – efter hygge og selskabsleg!

selskabsleg

 

selskabslegselskabsleg

Vi havde selv lavet maden, til trods for snak om tapas udefra. Det må blive næste gang. Det var hyggeligt og skønt, vi spiste og drak lidt for meget, hørte musik, snakked og grinede i munden på hinanden og legede verdens sjoveste selskabsleg, hatte-leg. Den lærte jeg på seminariet, og den er bare en sikker vinder HVER gang.

Reglerne er som følger:

  • Alle skriver hver især 6 (fx, antallet kan variere alt efter hvor lang legen skal være) personer eller fiktive figurer – det skal blot være en person/figur som er almen kendt. Tim skrev Frost, ha ha, den går vist ikke…han undskylder sig nu med, at han troede at det var Olaf der hed Frost;)
  • Alle sedlerne foldes sammen og lægges op i en hat/skål (deraf navnet)
  • Deltagerne deles op i to hold
  • Så starter legen: hver runde varer i ét minut. Der er tre runder.
  • Første runde: èn person trækker en seddel op, og må ale ord og sætninger beskrive hvem der står på sedlen, fx: “Han er fodboldspiller, ser sygt godt ud, er gift med Victoria, far til et dusin…” indtil en holdkammerat skriger “David Beeeeeckham”. Ny seddel trækkes op, og successen fortsætter. Kan holdkammeraterne ikke gætte det, er det bare ærgeligt, og der må altså ikke trækkes en ny. Man fortsætter indtil der er gået et minut, og turen går til næste hold. Sådan fortsætter man indtil hatten er tom for sedler. Tæl sedlerne/pointene sammen, og læg dem sammenfoldet op i hatten igen.
  • Anden runde: Den hvis tur det er trækker en seddel, og må nu kun sige ét ord, fx “Fodboldspiller/lækker/Victoria” og så fremdeles. Det lyder måske nemt, men det er virkelig sværere end man tror.
  • Tredje runde: her skal de samme navne mimes, og dét kan virkelig være underholdende…!

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har leget denne leg…både på semi, med veninderne, med svigerfamilien og alle mulige andre…alle synes at den er sjov. Måske især efter at have drukket to flasker hindbær Verdi og tre white russians. Det siger jeg ikke at jeg havde, jeg siger bare at jeg var ret træt og sløj, da jeg vågnede lørdag morgen. Jeg havde planlagt at tage til spinning kl 10, det blev ret hurtigt aflyst.

Og så ser vi da meget godt ud, ik? Tim var i hver fald begejstret for den røde løbestift…så meget at han har købt en til mig i adventsgave i dag. Og utroligt nok i samme mærke og farve som den jeg allerede har. Tak skatter <3

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. december pakkekalendergave