Jul og panik....

Broderi aften på Lynge bibliotek

Mange ting kan gøre mig glad; skumfiduser, kys og kram fra de to mænd i mit liv, marathon-syning, pæne ting med glimmer på og faktisk en hel masse andre ting… men særlig skønt er det, når der er tid til fordybelse og kvali-tid til mama her, hokus pokus, mor er i fokus.

Lær at brodere

Sådan et par timers overskud og ego-plejning havde jeg fundet i tirsdags. På Lynge bibliotek var der nemlig broderi aften, med broderi-musen over dem alle Karen Marie Dehn. Jeg har fulgt Karen Maries blog i maaaange år, hun var én af dem der fik mig til at åbne øjnene for denne virtuelle verden af muligheder indenfor det kreative. Enkelte gange har jeg kastet mig ud i at brodere, særligt sidste sommer havde jeg et broderi-flip hvor jeg syede det ene lille korsstings-billede efter det andet – se fx her her og her. Jeg synes at de egner sig virkelig godt til små fine gaver, og håber at modtagerne synes det samme;)

Men frihåndsbroderi, dét har jeg holdt vejret lidt i spænding overfor. Det var – som med alt andet – jo ikke særlig svært eller kompliceret, hvis man blot præsenteres for det. Tålmodighed og nøjagtighed er desværre to dyder, som mine forældre eller vorherre har snydt mig godt og grundigt for, og det resulterer altid i, at jeg kaster mig ud i det ene projekt efter det andet, med blandet resultat. Nu kan jeg kaste mig lidt roligere ud i broderi…

Lær at brodereLær at brodere

Lær at brodere

Jeg fik lavet den populære engel her næsten færdig. Og fik lært teknikken til at få motiv over på stof – fik også købt en broderi pen, der kan tegne motivet op, og som derefter forsvinder, skide smart, mand!

Jeg havde taget min veninde med, vi syr ofte sammen, og det er bare så skønt at lave noget sammen, og ikke bare sidde og sumpe foran fjerneren. Man føler ligesom ikke at man spilder sin tid på samme måde. Aftenen varede fra kl 18:30-21:30, og stod mig i den nette sum af 60 kr. Fandeme billigt! Da jeg kom hjem fortsatte jeg lidt med broderiet, og har sendt lidt afsted til de to jeg bytter adventsgaver med. Jeg håber at de kan lide dem.

Lær at brodereLær at brodereLær at brodereLær at brodere

Jeg holder skarpt øje efter lignende aftener, og frydes når de afholdes i en lille flække som min. Tim og jeg er dog begyndt at tale om at sælge huset, og flytte mere centralt…men dét er en helt anden snak…som kræver mange timers hovedpine og gennemtænkning. Men tænk på al den kreatid og slappen på sofaen vi ville få, med blot en lejlighed at passe. Det er sgu ikke nemt, kan nogen stikke mig en manual, please…!

Skriv en kommentar

 • […] er i perioder ret vild med at brodere. Jeg kan lide alle slags broderier, og har endda været til broderi aften sidste år – det var ret […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg og dejlig aften, forstår dig så godt, luksustid er super vigtig. Håber vi mødes en anden gang, til noget broderi og kreatid. Kh Karen Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Karen Marie,
   ja det var bare så skøn en aften, og jeg ar fået brodere en del siden:)
   Jeg håber også at vi ses igen en anden god gang.
   KH Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul og panik....