Sne sne sne

gave bytteleg – Jul og panik….

I gamle dage, altså inden bloggen, IG og Facebook, så lavede jeg ofte adventskalender, små pakker og andet godt til dem jeg kender. Altså jeg synes selv at det var godt, jeg kan selvfølgelig ikke garantere at alle blev overmåde begejstret for at modtage et klippet gækkebrev i en alder af 25, eller at den hjemmebiksede surprise ikke var mere end dét; en surprise, som måske ikke var liiige det modtageren havde drømt om 😉 Derfor er det nu super med alle de gave bytteleg der er i omløb.

gave bytteleg

Jeg har i hvert fald aldrig fået nogen retur, af de mennesker jeg kender “i virkeligheden”. Og dét er selvfølgelig heller ikke humlen, for at give ér faktisk lige så godt som at modtage. Men nogle gange har jeg tænkt om det mon var umagen værd – for jeg kan selvsagt ikke forlange at andre jubler over jul, glimmer, pynt og ubrugelige dimser som jeg gør – for hvad hvis modtagerne i virkeligheden tænkte “shit mand, hvordan kan jeg forklare hende at de der gaver bare er virkelig virkelig pinlige?!”

gave bytteleg

Hvorfor gave bytteleg?

Derfor er de sociale medier, og i særdeleshed bloggen og IG blevet et helt unikt fællesskab for mig, hvor jeg finder andre der deler samme passion for det kreative og smukke, som jeg.

Mangler du inspiration til at give dine veninder adventsgaver? Så se med her

Jeg har igen i år meldt mig til et hav af juleræs-pakkekalender-jeg-fucking-når-det-aldrig-arrangementer, og er vanen tro helt bagud. Den ene leg har jeg endda arrangeret selv; #IGloppeadvent15 – en adventskalender hvor man køber brugte adventsgaver til en byttemakker, som jeg har parret op. Jeg skal bytte med Den kreative sky (ja ja, der skal vel være nogle fordele ved at være arrangør?! Heidi skrev nemlig, om det var ok at pimpe tingene lidt; altså gøre dem kreative – og så er jeg bare vild med Heidi i forvejen, og glæder mig til at lære hende lidt bedre at kende).

Så når Tim mener, at jeg har for mange jern i ilden….så har han givetvis en anelse ret. Gave bytteleg kræver sine ofre;)

Lav dine egne sjove engle med din yndlings-hunk til julepakkerne

Nåmmen, denne sok med indhold er sendt afsted til en IG bruger i England. Denne gave bytteleg leg gik ud på at sende hinanden en julesok med indhold – er der noget jeg er vild med at sy, så er det julesokker. Så den har faktisk været super nem. Hun har en datter på tre år, og hun får elastikken. Så skulle der gerne være noget juleslik i, og jeg valgte et marcipan brød.

gave bytteleg

gave bytteleg

gave bytteleg

Familieportræt af Tim, Alvin og jeg tegnet af den Nadia Staldgaard (PS både Heidi og Nadia har jeg et stort krea arrangement i ærmet med – hæng på hvis du skal med til det;-))

gave bytteleg

Jeg håber at Skye og hendes mor bliver glade:)

De andre bytte-lege er en som Dorthe har arrangeret igen i år. Jeg har modtaget mine byttepakker, og mangler kun at sende til modtageren. I min egen bytteleg er jeg bagud, for det var egentlig meningen at Nadia, Heidi og jeg skulle nå at mødes inden jul, og at vi skulle bytte dér – og det havde været super, for der er nogle tunge og skrøbelige sager i blandt. Men det når vi ikke, så de skal derfor afsted med posten. Som vi jo alle ved er super pålidelig og effektiv og billig især i december måned.

Da jeg fortalte min skønne barndomsveninde om genbrugs legen, blev hun helt vild – og ville også lave sådan én med mig. Og jeg tænkte yes mand, sikke en masse pakker jeg får i år. Og så tænkte jeg shit mand, da hun synes at vi skulle have otte – én til begge dage i weekenden. Jeg får måske stillet min dimse nipse trang i år?!

Jeg viser jer selvfølgelig alle de fine sager, når de skal pakkes op. Måske I selv kan blive inspirerede?

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sne sne sne