Opgradering af mor-knolden

Stjernelampe fra Netto

Der er en tendens i de danske supermarkeder, som nogle elsker og andre hader. Jeg er for det meste vild med den. Interiør til hjemmet, fx til børneværelset. Den trend har i denne uge en stjernelampe i kataloget.

Stjernelampe

Man kan ikke undsige sig, at det nogle gange dufter lidt af kopi varer. Og dem er jeg egentlig færdig med – jeg har fået nok af kedelige udgaver af Gucci og D&G fra min guide tid. Og direkte kopier ville jeg aldrig købe, men inspiration, som denne stjernelampe, – det ér altså en anden ting, synes jeg.

Stjernelampe

Stjernelampe til børneværelset

Denne fine lampe, som jeg købte i Netto i går for blot 99 kr, er bestemt inspireret af den minimalistiske stil der florerer i børnemoden pt. Jeg er ikke så skarp at jeg kan fortælle hvor eller hvem der har lavet den originale- mon der er sådan én? Jeg har set den i utallige DIY versioner på bl.a. Pinterest nærmest hundredevis af gange.

Se hvordan vi har bygget Alvins husseng lige her!

Men nu stod den dér – til en virkelig virkelig billig pris, og hjem kom den. Alvin er svært tilfreds med at den står på hans værelse – jeg har lyst til at sætte den ind i stuen;)

Har du ikke fået fingrene i den endnu – så skal du nok skynde dig afsted…!

Husk at du kan følge med på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opgradering af mor-knolden