Stjernelampe fra Netto

Sne sne sne

I min verden er sne en utrolig vigtig, og dog allievel så sjælden, rekvisit i set-uppet til det perfekte julelandskab. Jeg kan ikke helt greje, om det er fordi man har set for mange Hollywood produktioner, eller om det virkelig er så idyllisk som jeg bilder mig selv ind?! Indtil det begyndte at drysse i går aftes, da vi holdt fødselsdag for ældste bonus. For hold nu da lige kæft manner, det er bare så pænt og fint, når det sådan vælter ned…!

Under morgenmaden i dag havde vi masser af stearinlys tændt, og det ser jo bare meget finere ud , når kulissen er hvid og julet. Alvin kunne slet ikke vente med at komme ud, og en time efter stod vi i haven og legede med sne. Well, Tim skovlede sne, og syntes vist at det var knap så idyllisk som vi andre….

imageimage

image

Vi byggede en snemand…mest farmor og jeg, Alvin ville hellere bare sutte på sneen…og snemandens næse. Der var faldet næste 50 cm sne, det er jo helt vildt! Jeg har håbet og håbet at denne vinter ville være noget mere vinter-agtig end den sidste år, for dén gang sjap o efterårs vejr i december måned, opfylder altså ikke kravene til den Disney perfekte julestemning, som er fast afbildet i mit hoved. Derfor er dette en udmærket start på sæsonen;)

image

image

image

image

Det har virkelig sneet i nat, og flere træer var bukket under for vægten – tænk at sne er så tungt? Jeg hev desuden flere grene af ét af vores træer, da jeg så at der var fine gæslinger på – for så blot at opdage at der lå en ordentlig flok af dem på jorden. Nå, skidt med det – bare de vokser ud igen til foråret.

image

image

Naboens høje grantræ er splittet i toppen, og vores birketræ der rager ind over trampolinen er helt bøjet… det ligner næsten noget fra en film. Altså, kan det bare rejse sig op igen?

Resten af dagen har vi brugt indenfor, farmor skulle være kørt hjem i formiddags, men det var ikke muligt pga al sneen. I stedet blev hun tre timer længere, og lavede pandekager til os alle sammen, ikke den værste svigermor jeg har dér. Vi så også Frost, som Alvin for første gang så mere end ti minutter af – Frost feberen har ikke rigtig ramt ham endnu;) Vi var også ude at gå en aftentur i sneen – lidt mere optøet og sjappet, men stadig masser af sne. Gad vide hvor længe det bliver liggende…

image

image

Der er også kommet lidt julepynt op at hænge i dag, og Tim fortalte mig at vi skal på juleshopping på onsdag – han har taget fri til det. Jeg har allerede fri, og havde helt glemt alt om det – så det var den fedeste ting han kunne have sagt inden han gik i seng. Københavner tur, hånd i hånd, hygge, god mad og shopping – altså bliver det bedre?!

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjernelampe fra Netto