En lille hjemmesyet sløjfe...

Moustache trøje og kærlighed på en træt torsdag

Jeg har været på døgnvagt fra i går til i dag. Det var fint nok, en god vagt med søde børn. Søde børn der har brug for lidt ekstra, og som har fået nogle meget svære ods til at starte ud på – det er sjældent fair.

moustache trøje

Efter sådan en vagt kan jeg godt være træt helt ind i det inderste…Og da mit digitale ur på mobilos viste 14:15, altså nu-går-mor-hjem-tid, var jeg den der var skredet. Ned i bilen og afsted. men fuck, der skulle også lige handles…så det gjorde jeg lige i Meny. Selvom vi har talt i evigheder om at få de forbistrede madplaner til at rulle, så bliver det bare aldrig til mere end snak. Og vi ender med at stresse og diskutere hvorvidt vi skal have pasta eller pitabrød, de tre gange om ugen vi når at spise aftensmad samlet. Det kan jeg ærlig talt godt blive lidt træt af.

Leggins og moustache trøje

moustache trøje

moustache trøje

Nåmmen…så trådte jeg ind i børnehaven, og hentede ham af min. Og SÅ blev dagen bare meget meget bedre <3 Det er helt utroligt som de dér mor-klichéer er sande. Synet af ham siddende legende på gulvet, fordybet og sammen med sine gode venner det gør mig bare så glad.

moustache trøje

moustache trøje

But off course i hjemmesyet – med moustache trøje og leggins i army print

Læs her om drengen der kun ville gå i leggins

Vi havde lige et halvt kvarter med hånd i hånd i sofaen, og med kvalitets TV i form af Sherif Calley. Jeg elsker at han stadig kravler helt ind i os nærmest når vi sidder dér og putter…hvornår stopper det mon?

Resten af dagen gik med et kedeligt men nødvendigt møde i banken, så vi kan få færdigbygget herhjemme – og dét kan vi snart, hurra! Vi nåede også en tur i Sillebroen for at købe ind til hjemmelavede p-tærter, men det var der bare ikke tid til efter dræber langt møde i banken og trætte voksne og mad der skulle laves – og ja, det blev pitabrød 😉

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille hjemmesyet sløjfe...