En lille sløjfe…

…i håret, om fingeren eller i pakkekalenderen. det må du selv om. Her er i hvert fald muligheden for at vinde tre stk.

Da jeg startede med at blogge, da Alvin var helt lille, var Blog-land et helt andet. Der var virkelig mange kreabloggere, og næsten ligeså mange krea-giveaways. Altså med præmier folk selv havde lavet. Jeg vandt et par stykker, og har flere af dem endnu. Det er noget særligt at have noget, som en anden har lavet – sandsynligvis med kærlighed, og måske også en smule stress for at få skidtet klar til tiden 😉

image

Så da jeg sad og syede en røvfuld af disse i går aftes, og endelig havde genfundet min ellers tabte sy-mojo, så tænkte jeg – efter sløjfe nummer 6 – at jeg da godt kunne undvære et par stykker.

Derfor skal du nu, hvis tre i valgfri farver, skal hjem til dig, din søster, chefens hund eller viceværten at bo, lægge en kommentar under billedet.

image

image

image

Jeg bliver vildt glad, hvis du liker min ikke så vanvittig store Facebook side, men det er ikke noget krav. Du må da også godt råbe ud af vinduet, så dem på din vej hører om konkurrencen, prikke sidemanden i bussen og hviske at der er giveaway herinde eller hoppe på tungen ned til den ugentlige fransk time, bare fordi du kan – men det er heller ikke et krav.

Jeg trækker en vinder torsdag d. 26 – så kan de lige nå at komme med i adventskalenderen måske?

Held og lykke!

23 comments / Add your comment below

  1. Åhhh, det ville min store pige på 5 år eeeeelske 🙂 og det ville passe perfekt i hendes pakkekalender 😀 hun elsker at pynte sig med sløjfer – både syede, strikkede, ja…alle slags sløjfer 🙂

  2. 3 fine sløjfer passer jo perfekt med at vi er 3 langhåret her hjemme. Vigga, Liva og jeg. Er i øvrigt helt sikker på at jeg ikke ville kunne vente med at putte den i håret til en advent.

  3. Verdens bedste lillesøster er den fineste lille hverdagsprinsesse, og hun ville se herre godt ud med disse i håret! Tak for velskreven og æstetisk læsning

  4. Nøj, dem vil jeg gerne vinde 🙂 Så kunne jeg selv få en til min kommende datter (som pt. bor i min mave) og de to andre bliver nok givet væk i julegave eller som en lille ekstra gave. 😀

  5. Fnis. Fordi ‘sidemanden’ og ‘bussen’ stod i samme sætning, læste mine trætte fredagsøjne det som ‘bussemanden’. Heh. Nå, men – det er nogle smukke sløjfer, du har lavet! Dem ku’ vi bli’ glade for <3

    God weekend!
    kh Mai

  6. Min kæreste har lige proklameret, at han meget godt kan lide sløjfer i håret, så jeg vil nok dele dem med min datter.

Skriv et svar