Sidste års efterårsdreng

Elsa og Anne mini kunstværker

Herhjemme er Elsa og Anna feberen ikke sluppet løs. Jeg har ellers forsøgt at introducere Alvin for dem, men det fanger ham ikke rigtigt. Alvins gode kammi, Robert, er ellers helt pjattet med Frost, så pjattet at hans mor har været i pige afdelingen i H&M for at købe trøjer med de to piger og deres lille snemandsven. Der var vist lidt for meget puf i de ærmer, så det er godt at min veninde kan sy, og sætte nogle nye på;)

image

Min venindes datter er til gengæld helt med på hvad de to damer og den lille Snemand kan tilbyde. Hun er VILD med Frost. Sidste år købte jeg faktisk denne  fine Olaf kjole til hende, og i år har jeg fundet de fineste små unika billeder til hende – er de ikke bare vidunderlige?! 

imageimageBillederne er malet med posca og akvarel, og måler 10.5 *10.5 cm. Link til sælger finder du lige her – det allerbedste af det hele er at de kun koster 41 kr. Det er fandeme et fund for de penge. Det er så vigtigt at støtte lokale små kunstnere, og jeg elsker at købe mine gaver hos dygtige folk som hende. Måske du også har lyst til at købe nogle?
image

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste års efterårsdreng