Stjerne patchwork tæpper i julegave

Udsnit fra Alvins hjemmesyede garderobe

Jeg syer rigtig meget af Alvins tøj selv, faktisk det meste – han har således meget hjemmesyet tøj . Det er lidt vildt at tænke på, især taget i betragtning af at jeg kun har syet siden jeg blev gravid. Det er ikke meget jeg praler af, men jeg har lyst til at flashe lidt af mine favorit sager, som jeg har syet til ham igennem tiden.

hjemmesyet tøj

Et par lækre tynde jersey bukser. De var engang Tims T-shirt, men den blev vist nok lidt for lille. Dem brugte han meget, og det var nogle skønne farver.

Se det sejeste Ninja Turtles kostume du selv kan sy lige her

Hjemmesyet tøj – trøje

En velour sweatshirt jeg syede sidste sommer. Jeg er piv træt af al den velour jeg fik købt, da Alvin var baby, men det er dog for godt til at smide ud. På Pinterest så jeg idéen med bjergene, og både Alvin og jeg er rigtig glade for resultatet!

hjemmesyet tøj

Hjemmesyet tøj – undertøj

Jeg har syet al Alvins undertøj selv i knap halvandet år. Det er pænt, det holder bedre og sidder bare meget bedre end det billige fra Føtex. Dem der kender mig vil vide, at jeg aldrig kunne drømme om at smide særlig mange penge efter undertøj, så dette er den ideelle løsning. Jeg vender altid tilbage til Ottobres mønster, det sidder bare så godt på min dreng.

hjemmesyet tøj

Hjemmesyet tøj – med Pinterest inspiration

Endnu en Pinterest idé – jeg er vild med den app! Ræven er klippet i neon orange filt, og blot stukket på. Det trævler ikke, men filten kan ikke holde sig særlig pæn i vask, så til en anden gang må den laves i noget andet materiale. Jeg har dog to færdig syede ræve liggende, skal blot finde noget at montere dem på. Måske et kommende julegave projekt? Eller en pude til Alvins værelse.

hjemmesyet tøj

Hjemmesyet tøj – minikrea vest

Disse to veste syede jeg da jeg gik til mor-barn syning, da Alvin var på barsel. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, til trods for at jeg max fik syet halvdelen af tiden. Den anden halvdel gik med at vugge, synge for, amme eller på anden måde få Alvin til at falde til ro. Han var ikke lige så pjattet som moren med at gå til syning… Jeg er startet til syning igen, og det er hos den samme vidunderlige kvinde, som jeg gik til mor-barn syning hos. Hun er så inspirerende, sød og det er et fantastisk frirum. Så tak for dig kære Annette <3

hjemmesyet tøj

Vestene kom i øvrigt aldrig i brug…Alvin var blevet for stor til at gide at have dem på. Ret ærgeligt. Jeg har ikke nænnet at give dem videre, og de ligger dermed i den kasse jeg har af særlige sager jeg har gemt, fra da han var lille. Den til højre er syet henholdsvis i et frotté håndklæde og et viskestykke. Jeg er ret forelsket i farverne, men i virkeligheden er jeg ikke så god til at få det brugt, når jeg får syet noget op i retro.

hjemmesyet tøj – sy med genbrug

Anorak i mælkedrengestriber. Den var lidt en udfordring at sy, og heldigvis har han kunne passe den i to år. Annette har vist også fortjent et lille tak med på vejen i forbindelse med denne. Bukserne er også hjemmesyet, og var i en laaaang periode Alvins favoritter. De er nemlig gule ligesom Brandmand Sams bukser, ha ha. Jeg nåede faktisk at sy et par gule bukser mere, da disse blev så udslidte.

hjemmesyet tøj

Hjemmesyet tøj – superheltetøj

Det sidste billede er det nyeste – og hans elskede Captain America sæt. Det har han godt nok haft på mange gange. En mandlig medhjælper i hans vuggestue var vildt imponeret over at jeg kunne sy sådan et selv – og det var Alvin faktisk også. Det er mit favorit bukse mønster fra Ottobre jeg har brugt, og så vist nok en sweat shit fra Stof2000. Jeg har akkurat smidt bukserne ud, da der var store huller på knæene.

hjemmesyet tøj

Det er sjovt at se de gamle billeder igen, jeg tror at jeg vil lave en lille tour igen snart. Så må jeg vise nogle af alle de leggins frem, som han går med for tiden – det er det eneste han vil have på.


Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjerne patchwork tæpper i julegave