Smukke efterår

Når Nissen flytter ind…

Jeg elsker jul. På den der håbløse Hollywood mere-glimmer-bare-glimmer-og-lys-og-engle-over-det-hele-tak måde. Jeg kan simpelthen ikke få nok. Faktisk synes jeg ikke at det er spor for tidligt, at de nu så småt begynder at hænge pynt op i butikkerne…man skal jo nå at nyde det. En to tre, så er det hele jo pludselig forbi igen….

Så derfor tænkte jeg, at Alvin da med største selvfølge havde arvet min begejstring. Fæl var skuffelsen, da Alvin sidste år var fuldstændig uinteresseret i både juletræ, salmer og nisser.

Jeg kan huske, at da min mødregruppe var på besøg til gaveudveksling, og lille Mika stod ved juletræet og sagde “oh look, mommy, the Christmas three….” (De taler både engelsk og dansk), blev jeg lidt fornærmet på Alvin – for han havde ingen opmærksomhed skænket det fine træ;)

Derfor tænkte jeg i år, at jeg måtte forberede ham lidt bedre – og det skal jeg ellers lige love for har givet pote!

image

image

Alvin spørger hver dag, om nissen er flyttet ind, hvad han mon finder på og at han altså helst ikke må hænge hans underbukser op i lampen – og om jeg ikke lige kan holde øje med at han ikke gør det.

Så i går skrev vi et brev til nissen. Og stillede det i vindueskarmen – og tænk dig, han havde søreme svaret! Og kvitteret med en lille slikpose – pudsigt nok de samme slikposer der blev delt ud i den nye Søstrene Grene der åbnede i Sillebroen i dag 😉

Hvornår mon man kan sætte sådan en nissedør op, uden at jule-politiet kommer efter én?

image

image

image

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke efterår