Magic Robes - nyt dansk børnetøjsmærke

Kystcentret reddede os – Sommerferie #NotSoMuch

Sol, sommer, drinks, leg i haven, bare tæer og lækker stemning… Eller på tur til Kystcentret på en drivende våd sommerdag? Det endte med at blive det sidste.

Kystcentret

Det er nogenlunde hvad jeg har glædet mig allermest til i vores sommerferie. For i år skal vi kun være hjemme i DK. Og nyde dejlige Danmark fra sin bedste side. Sådan tænkte vi i hvert fald.

Skal du ud at finde de glemte kæmper? Så kan du finde dem lige her!

Og det er ret surt, for fy fan for et skod vejr! Det er vist den vådeste sommer i ti år? Ejj hvor er det træls, lige det år vi havde besluttet at give ferie i DK en chance.

På tur til Kystcentret

Vi tog hjem fra det lejede sommerhus allerede i dag, vi havde ellers lejet det til lørdag – men med en tre årig der skulle aktiveres mere end vi synes der var mulighed for på de 70 m2, og to teenagere der ikke var vilde efter at komme med ud at se de lokale seværdigheder så trak vi altså stikket.

På tur til Kystcentret, hvor vi så på fisk, krabber og andet vand-halløj…

Der var søreme også geder, hurra! Geder hjælper altid, det ved alle!

Kystcentret

Vi er dermed hjemme igen, og har brugt aftenen på sofaen, imens vi så Big Eyes, den nyeste Tim Burton film – dét fungerer bedre for magelige Tim og jeg; regntøj, stormsikring og orkan vindstød er sgu ikke lige vores kop ferie-the 😉

Men så er en film også en god redning, og Alvin ligger rolig og glad inde i sin seng. Han fik smadret sin tablet på ferien – nu skal resten af ferien så bare gå uden sådan én – for hans forældre ejer ikke én!

Husk at du kan følge med på Facebook lige her !

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magic Robes - nyt dansk børnetøjsmærke