Kokedama - nemme at lave

Magic Robes – nyt dansk børnetøjsmærke

Det her bloggeri og netværken på IG, gør jo at man lærer nogle mennesker at kende, som man ellers ikke ville støde på…

Jelene, med bloggen Iværksættermor, er én af dem. Jeg har længe fulgt med på IG. Hun er ret inspirerende for en som mig, der indimellem drømmer store drømme og om livet som selvstændig…tænk nu hvis man fik modet som hun har, så kunne alt se anderledes ud…

Jelena har butikken Magic Robes på Nørrebro, hvor hun sælger fine lækre mærker , herunder sit eget mærke Magic Robes, Ubang og flere andre. Så da hun inviterede os til et dejligt blog event med læææææækker mad og hygge med andre af de damer jeg følger med hos, så sagde vi ja tak.

Eventet var så fint, og vi fik skønne goodiebags. Heri var blandt andet dette sæt i gult, som Alvin elsker. Jelena kunne jo ikke vide, at Brandmand Sam går med gule bukser (eller kunne hun?! Har du med vilje reddet mig fra at skulle sy de samme gule isoli bukser om og om igen til drengen, fordi det er det eneste han vil have på?! I så fald T A K ! ! !), og at det derfor er én af Alvins yndlingsfarver – det var faktisk den første farve han kunne sige, og den og lyserød er stadig hans yndlingsfarver 🙂

image

 

image

 

image

Tøjet er økologisk, men bedst af alt er det unisex. Det er ikke så tit man hører et mærke brande sig på dét, men jeg synes altså at det er en ret fin idé. Mere selvstændighed og færre prædikater på vores børn, det tror jeg på er sundt.

Det kan mikses og matches på kryds af serierne, og fås i nogle fine dusche farver, som er rare for de fleste øjne. Mønsteret i disse baggy bukser ligner faktisk til forveksling det jeg bruger til hans sædvanlige Brandmand Sam bukser; dvs baggy og i Loose fit. Alvin ejer ét par stive bukser, chinos, de blev købt tl storebrors konfirmation og han nægter at tage dem på igen. Blødt og plads til at bevæge sig i, det er det vi kan li´ herhjemme!

Indlægget er sponsoreret, men Alvin kan ikke sådan købes for penge eller tøj – han er ovenud begejstret for sættet, og ingen smil eller fagter er instruerede 😉

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokedama - nemme at lave