Broderede superhelte

Morfar med sving i

 

Det lugter lidt af sommer…..

Der er ikke mange uger til sommerferien starter. Jeg glæder mig. Vi har aldrig tid nok. Nogle gange bliver jeg bekymret for, om vi mon glemmer os selv i alle vores projekter, selvrealisering og prioritering af alt det vi gerne vil. For jøsses, vi vil meget. Jeg vil især. Det kan vel koste noget på kontoen?

Nå, jeg ville egentlig bare vise disse smukke billeder frem af Alvin og min far – jeg er vild med dem. Både billederne og de to.

image image

De er fra sidste sommer, hvor vi var på sommerhus ferie i Jylland. På daværende tidspunkt boede min far i Nord Jylland – det gør han heldigvis ikke længere! efter min far havde svinget Alvin rundt til han nærmest trimlede afsted, løb Alvin ud i vandet og fik våde bukser op til knæene – han var hvinende lykkelig og synes at det var mægtig skægt. Og ligeså min far. Tim not so much, han er ikke så meget til den slags vilde udskejelser.

Billederne udstråler præcis hvad de to har sammen; et forhold med fuld fart på, dynamik og spas og ballade. Jeg bliver så glad når jeg ser dem sammen, Alvin er vild med sin morfar.

Det første billede er redigeret, og det andet ikke – de er bare SÅ udtryksfulde begge to.

Kom sommer, vi glæder os…!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broderede superhelte