Tillykke med jubilæet, drenge!

Personlig mor-gave

Personlig mor-gave til en kær veninde.

Jeg kender en lille myre, en Maya Myre der blev min veninde den første aften vi sad rundt om den indendørs pool på Scanways Guideskole.

Personlig mor-gave

Vi brugte fem uger helt uadskillelige, og boede derefter et par måneder i hendes mors lejlighed i Alanya. Uden penge, varme (og det var  K O L D T i slutningen af december!) eller julepynt. Altså rigtig julepynt; vi fandt nogle mærkelige pynte-ting i den lokale Migros…

Min veninde skal have en baby – der betyder hun skal have en gave!

Men en fantastisk jul havde vi sammen. Derefter har vi oplevet mange ting sammen, men intet som vores tid i Tyrkiet. Det er så dejligt at have minder, de husker én på hvad der var, og hvordan vi blev til dem vi er.

Personlig mor-gave

Nå, men Maya fik faktisk børn før mig, selvom hun er et par år yngre. Og alting har selvfølgelig ændret sig siden dengang. Men hun er stadig vidunderlig! Jeg har derfor fundet en skøn lille gave til hende (synes jeg da selv!). Nemlig disse smukke armbånd. De er købt på Etsy hos denne sælger – jeg synes de er SÅ fine, og prisen var også rigtig god.

Det er ikke så ofte vi ses længere, og når vi gør er ungerne næsten altid med. det er egentlig okay, men alligevel ikke helt det samme.

Sådan er det jo med livet, så nu hvor de børn har så store pladser i vores liv, ville jeg gerne give hende noget der symboliserede dette…

Maya elsker personlige gaver, så jeg har været på jagt efter noget længe, og fandt disse fine armbånd, som jeg købte på Etsy.com

Personlig mor-gave

Jeg lagde dem ned i dette fine indiske skrin, som passer lige til Maya, der har en indisk far. Og så en masse søde røde hjerte bolcher fra Tiger…de kan bare det dér.

Det blev også pakket fint ind – igen med papir fra Søstrene Grene og pimp fra Tiger og Ikea:)

Personlig mor-gave

Husk at du altid kan følge med på facebook her og Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke med jubilæet, drenge!