Nederdele med linning

Ukrudt, brandmænd og paneler

Han vokser. Som ukrudt.

Det vil også sige, at tøjet bliver for småt – og at der skal sys mere af det. Dette sæt er ret nyt, og det er allerede ved at være for kort i benene. Det er lidt ærgeligt, for det er et af de sæt han er rigtig glad for – måske fordi jeg har sagt, at de små flagermus på det bordeaux stof er Batman logoer – men det er det jo også?

 

Der er strenge krav til hvilke possiturer han vil indtage, hvis jeg skal have lov at fotografere ham….Og den dag SKULLE øksen og hoppene med på billedet. Tag jer ikke af de manglende paneler – vi er stadig i proces med at få stuen færdiggjort…

 

Hov, et tørrestativ sneg sig med på billedet – ikke så blog tjekket;-)

Skriv en kommentar

  • Skøre dejlige dreng der ved hvad han vil 😉 og nøøøøj hvor jeg kender den med ukrudtbørn – jeg kan slet ikke følge med for tiden 🙂 og hey! Tørrestativet viser jo bare I lever 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nederdele med linning