Pynt på væggen

Hurra for mig!

Jeg har lige haft fødselsdag, 35 flotte halv-runde år fyldte jeg! Hip hip og så det lange….!

Jeg har ikke holdt fødselsdag siden…Alvin blev født. Der er mange ting der er blevet sat på stand by siden Alvin kom til verden; små fine hverdags ting, så som at holde fødselsdag, gå i bad hver dag, nyde en times uafbrudt ligegyldigt TV (har lige set “Adam og Eva”, WTF, hvad er det nu for noget crap…og! har kun set det fordi klokken i skrivende stund er 00:02, og vandalen sover sødt.

Min veninde, Karina, fortalte mig om den nye tidsregning; BC – Before Child. Oh yes, det er også dén tidsalder vi lever i!

Nå, men det er jo ikke så slemt længere, for i lørdags havde jeg inviteret alle mine damer til sushi og drinks – mums.

Det så sådan her ud….

Det ser da meget lækkert ud, ikke? Hvad man ikke kan se, er at den selvsamme sushi (eller i hvert fald halvdelen af den) lå i bunden af min bil en time tidligere…ja, det der ikke måtte ske skete. Da den flotte runde bakke med sushi var velplaceretpå bagsædet af den lille fine Fiat, tog jeg et (åbenbart) skarpt sving, og vupti, så lå sushien på bunden af bilen. Shit. Pis. Lort.
Lyset i bilen var slet ikke nok, så min veninde Farida måtte oplyse så godt hun kunne med mobilen, og vi fik sorteret i to bunker; den der havde rørt bunden af bilen, og den der ikke havde….og så måtte justering forekomme på matriklen.
Det hele løste sig heldigvis, og det var en skide hyggelig aften! Der røg ikke så mange drinks ned, men den dér asti med hindbær, uhm, den var god!

 

 Heidi er glad for at komme ud…!
 

 

 Tak fordi du læste med!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pynt på væggen