Alvins bedste køb fra Tyrkiet

Collage pynt på væggen

Collage a la Slinkypiinky!

Det er efterhånden noget tid siden, at vores stue fik en – virkelig tiltrængt – makeover. De skrækkelige træ paneler der sad i loftet er væk, pladelofterne er revet ned og erstattet med gips og vigtigst af alt; savsmulden er væk. Nøøøøøj hvor har jeg forbandet det savsmuldtapet mange gange, hundrede gange, ja tusinder af gange!! Jeg H A D E R savsmuldstapet.

Collage
Over vores spisebord hænger dette, et maleri jeg har lavet, et papirklip og en ugle. Det fine trådhus er fra Tiger. 

Det kom faktisk som et lettere chok, da jeg opdagede at man stadig kan købe det i butikker?! Altså, der er rent faktisk nogen der køber det rædderlige tapet? What the actual fuck.

Nå, men det betyder jo at vi er begyndt at hænge ting op på væggene. når jeg skriver “Vi” mener jeg selvfølgelig “jeg”. Det vil dermed sige, at jeg har peget og sat krydser, og Tim har boret. Det er sådan det bedst fungerer herhjemme.

Tim synes at vi har alt for meget crap hængende. Her er noget af det. Collage kunst. Homemade. Of course.

Collage
Dette billede er lavet af en masse små vimpler jeg har klippet ud af neon farvet karton fra Søstrene Grene, derefter limet tilfældigt på og tilsidst sat i ramme – min inspiration er absolut hentet hos Louise
Collage
Uglen lavede jeg på Rie Elise Larsens juleklip-kursus, den er tiltænkt som julepynt, men får altså lov at hænge noget længere!
Collage
Maleriet er kommet op at hænge, men det er ikke færdigt – hvad der mere skal på, ved jeg ikke, men færdigt er det i hvert fald ikke!
Alt i alt er jeg fint tilfreds, og syne sat det lige oppede gamet en smule dér over bordet! Der er jo altid mulighed for at skifte det ud – det bliver Tim nok glad for, at skulle bore forfra, ha ha….
Tak fordi du læste med!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alvins bedste køb fra Tyrkiet