Den fineste Olaf kjole fra e-bay

Min venindes datter, Naya, er ligesom alle andre piger på tre år bidt af en gal snemand.

Den dér Frost film har da virkelig gjort indtryk på især pigerne…

Derfor måtte jeg på jagt efter en fin kjole til hende. Og jeg fandt denne skønne Olaf kjole med strut, tyl og sødt ansigt broderet på til 48 kr på e-bay! Sikke et scoop!

 

 

Kjolen var fremme i løbet af en uges tid, og levede fuldt op til billederne. Den er fin!

Jeg købte også en skøn og blød Olaf bamse til hende, den kostede den nette sum af 60 kr, og er 48 cm høj – så man får ret meget mere for pengene på e-bay 🙂

Frozen Olaf Plush

Link til kjole finder du lige her og link til den søde bamse finder du her – NB, jeg kan se at de har sat priserne på begge varer lidt op siden jul, men de holder sig begge stadig under grænsen for hvad man kan købe told og skattefrit fra udlandet udenfor eu.

God shopping!

11 comments / Add your comment below

 1. Hvor er kjolen dog sød. Det er næsten pinligt, men vi har slet ikke set filmen og alle taler bare om den. Ja, det er jo vildt hvad man kan finde billigt på Ebay – Carla er nået til Barbie-alderen og jeg fandt 10 par barbie-sko for kr. 5 inkl. fragt.
  K.h.
  Christina

 2. Her har frost ikke helt trumfet Rapunzel som er det store hit ( der hives dagligt i håret for at få det længere ) men ham Olaf har Dullen sjovt nok opdaget, så han vælter nok Rapunzel af pinden på et tidspunkt 🙂

 3. Ej kan I SÅÅÅ få set den! Det må I da når I har Carla. Vi har den, men Alvin er ikke vildt begejstret for den.
  Ja e-bay er virkelig the shit!
  Sikke et scoop med barbie skoene;)

Skriv et svar