Kom sne, kom...!

Kender du Stofdillen?

…hvis du syer, og svaret er nej – så er det en stor fejl!

Stofdillen

Stofdillen har tidligere ligget på Jagtvej på Nørrebro. jeg husker den især, fordi min veninde boede lige om hjørnet og vi indimellem var forbi den – fx dengang vi lavede en bønnestage rundt om en pæl på den vuggestue vi begge arbejdede i, eller dengang vi lavede et kæmpe stort pakkekalender ophæng til hendes børn, jeg var så dårlig til at sy dengang, at det endte med at jeg limede det hele på, ha ha, der er heldigvis sket fremgang siden da!

Stofdillen ligger nu i Ishøj Bycenter, og du kan finde dem på Facebook lige her.
De eneste ulemper ved Stofdillen er at de ikke tager dankort og ej heller sender – så du skal altså forbi deres fysiske butik for at få fingrene i sagerne!

Men er du på de kanter, så lover jeg dig at det er det hele værd!

Dette er hvad jeg hapsede med hjem i dag

Stofdillen

Det hele er jersey, undtagen de to stribede øverst der er rib. Yderligere købte jeg to pakker med bukse elastik for 20 kr pr pakke.
Der er en halv meter af hver, undtagen fiskene (er de ikke SKØNNE?!) og vespaerne som jeg spår bliver et hit hos herren. I alt har jeg altså købt 6 meter stof og 8 meter elastik for 235 kroner!!!!

Se min hjemmesyede nederdel med flæse, som jeg har lavet helt uden at bruge et mønster!

Det er jo en lille smule vanvittigt!

Stofdillen – hvad er det for en butik?

I Stofdillen er man aldrig sikker på hvad man får, for der er ikke rigtig noget system i varerne – de får partier hjem, som ikke kan genbestilles, og man skal derfor være usandsynlig hurtig, hvis man skal nå at få nogle af de fine fine prints. Jeg har flere gange set de populære kendte prints hos Stofdillen, fx de springende sort/hvide tigre på grøn baggrund, desværre nåede jeg ikke at få noget af det…pokkers.

Derudover er butikken fuld af øvrige stoffer – det hele er sorteret i farveorden, og ligger i bunkevis på store stativer – jeg spurgte flere gange den søde rare herre der ejer butikken, hvad der lå hvor, og han svarede hver gang – med et hjerteligt grin – “Skal jeg være helt ærlig? Det ved jeg ikke!”.
Man må på jagt, og så finder man helt sikkert en skat.

De ensfarvede stoffer er sådan noget jeg konstant leder efter; gode dusche basisfarver der passer til Alvins garderoe. Da han var mindre var jeg vild med mange og vilde farver på ham, det er jeg vokset lidt fra nu – og så synes jeg at han er finest i det lidt mere enkle.

Jeg har syet denne til ham til aften, der er også lavet bukser til, men de var svære at fotografere

Stofdillen
Stofdillen

Dette indlæg er ikke spor sponsoreret, jeg har bare lyst til at dele tippet med jer.

Og så hørte jeg nogle kedelige rygter om at der er nogle af de større stofbutikker der modarbejder ham, da de jo køber stoffet samme sted – jeg synes det er mega dårlig stil! Jeg forstår så udemærket at han er en potentiel konkurrent, men der er jo mange ting man ikke ville lede efter hos ham; mønstre og sy-værktøj fx. At forsøge at stikke Stofdillen en kæp i hjulet er da så tarveligt.

Så skynd jer afsted;-)

Tak fordi du læste med!

Skriv en kommentar

 • Ja det er fint, ik:) Ja Jylland er desværre langt væk….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er så billigt – men problemet er jo lidt, at man ikke ved om det er værd at køre efter lige præcis den dag…! Men opleves skal det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er LIGE noget for dig, Christina, afsted med dig! Du bor endda i rimelig afstand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja du er da afhængig, ha ha;-) Det er jo også SÅ billigt! Og tak for at du tilbød at købe kronhjortene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er altså ret småligt!Man må nemlig sige at hans butik jo slet ikke er en egentlig konkurrent til de store, men mere spot og her-og-nu. Hvis du er i nærheden, må du i hvert fald forbi!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ville jeg gerne have haft det stykke med luftballoner. Men lidt langt at køre når man bor i Jylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har overvejet mange gange om jeg skulle tage turen fra Sydsjælland og mon ikk jeg tager turen en gang i det nye år… Det ville jo være dumt andet når det er så billigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har endnu ikke været der, men det skal helt sikkert prøves. Fine stoffer du har fået fat i.K.h.Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, Stofdillen er skyld i mit kæmpe stoflager herhjemme! Vi bor 2 min med s-tog derfra så kommer ofte forbi, hvis jeg fx. Skal i Bilka! Så må jeg altid lige ind og "snolde" 3 meter stof for 90kr;) Eller mere når det er det lækre Jersey han har fået hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor småligt af de store butikker! Selvfølgelig er det dyrere hos dem hvor de præcis ved hvad de har, hvor og hvornår osv… hans butik kører jo et helt andet koncept og det får de så ondt i en vis legemsdel over…. hrmf! Selv er jeg desværre sjældent på de kanter, meeeen måske jeg skulle se at køre efter det 🙂 med de priser kan det vist godt svare sig når man bor på Sjællandssiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom sne, kom...!